Dygggkcr girlorboyy valla canım ben de karantinadan ötürü hareketsizdim açıkçası hatta son haftalar squat vs yapayım dedim niyetlendim ama kızım geldi daha önce :))
babymmt Bende 38+4 oldum dün randevüm vardı girdim suyun iyi bebek iyi haftaya gel dedi hiç sancı çıkmadı bende çok hareketsiz kaldım sadece ev işimi yaptım vs randevü Konusunda yardım eden Bi akrabamız var doktor onun yanında beni görünce neyin oluyor demiş bana vermediği bilgileri vermiş hareketsiz herhlde hiç sancı cıkmadı böyle olursa 40 a kadar bekleriz sezeryan yaparız falan demiş bana hiç bunlardan bahsetmedi hareket et doğumun hızlansın diyebilirdi en azından çok moralimi bozdu bebek kanala inmiş umarım normal sancım gelir
semdem1 Ipek4w Bende hayatım bitecekmiş gibi düşünüyorum. İnşallah öyle olmazz hem annelikte hemde hayatta aktif olabilirizz 🙈😂
fsyhslg nurselies 38+4 ara ara baskı hissediyorum aşağı doğru kasılmalar çok oluyor ama son kontrolümde açıklık yumuşama sıfır çıktı sancı da aynı şekilde 😕bu haftada aynı devam ederse sezaryene alınıcam
Denizinci Mayıs annelerinin sıkıntısı hep aynı sanırım. 39+0 ız çatı muayenem yapıldı, o kadar hareket etmeme rağmen açılmam yok. 🤷♀️ Sanırım bizimkiler günlerini dolduracak hatta geçirecekler. Yürümeye ve harekete. Devam 😂
Gmzzz nurselies aynen bebegin cıkısı kolay olsun diye mesane boşaltılıyor.. 38+4 üm ve ishalim ama gelesi yok oğlumun 🙄🙄😂
burcuisik12 nurselies ishal kabız mide bulantısı adet sancısı gibi belirtiler var ama ilk dpgumlarda hissetmiyorsun anlamıyorsun bile tecrübesiz oldugunu iicn☺️