Suis Nurkvrs konuyla çok alakası yok ama mobilyanın kokusunun Daha erken Çıkması için ne yaptınız 😂🙈🙈🙈🙈
Nurkvrs Suis kurulduktan sonra iyice sildim ve odanın kapısını camını hatta dolapların çekmecelerin kapaklarını açık tuttum hep yoksa başka türlü geçmezdi 😄😄
Nrgl_cntrk Nurkvrs maşaallah canım çok güzel olmuş Rabb’im hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻😍 kapı süsü ve yastığı nerden yaptırdın acaba canım🥰
Psikolog-anne Misssimsek aynı benim eşim o kadar karşı ki… Bugun 5 6 bin lik mobilyalara taktı kafayı 🤯🤣
Nurkvrs SeHer1909 amiin inşallah çok sağolun ☺️ O parmak arası sandaletini ben ördüm 🤚🏻 İnternetten baka baka 😃
SeHer1909 Nurkvrs bayıldım bayıldım gerçekten zor mu ya ben şimdiye kadar hiç denemedim örgü 😀 yapabilen var mı acaba satan falan da olur bittim resmen 😍 güle güle sağlıkla giysin tombiş ayaklarına inşallah
Nurkvrs Misssimsek fiyatına göre gayet kaliteli ve kullanışlı çok tereddüt ederek aldık bizde ama sıkıntı yaratmadı çok şükür 😊😊
Misssimsek Nurkvrs yani mesela kaç sene kullanılabilir. Beşiği ikinci çocuğa sağlam çıkar mi. Biraz çok soruyorum ama kusura bakmayın gormeden birşey almak.cok zor 😔
Nurkvrs SeHer1909 bende bu zamana kadar inanın hiç örgü örmemiş insandım heves ede ede internetten de baka baka yapmaya başladım 😄 bir iki deneme de elin alışıyor zaten çok kolay detaylı anlatımları da var çok rahat yaparsın 🥰
Deletedmom399 Nurkvrs harikaaa🌸 Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı,evladiniza sağ salım kavuşmayı nasip etsin 🥰🥰
Egemen16 Nurkvrs maşallah oda takımımız aynı canım beşikhaneden aldınız sanırım benimde oğluşumun odası böyle kulpları sizinkinin mavisi 😊
Nurkvrs Egemen16 güle güle kullanın inşallah 🥰 alyans bebe beşik var canım ordan aldık ama beşikhaneyle aynı ikisi de fabrikadan satış yapıyo ve ikisi de kayseride
Nurkvrs Misssimsek çok rahat ikinci bebişte kullanırsınız. Yani öyle çok çok ağır darbe almadıkça işte ağır bişeyle vurmadıkça falan zarar görecek mobilyalar değil