Duyduy gamze_06 tecrübeli bir doktorum var, çok şükür şimdiye kdr gebelgm normal seyretti 37.hftadaym 38de gel çatı muayenesi yapalm dedi nst de aynışeklde. Herhafta yada erken yaptıranlarla kıyaslamamalısın kendini. Snçta herkesin gebeliği farklı seyrediyor. Doktorun henüz gerek yk diyorsa vardır bir bildigi sonçta güvenip gidiyorsun
Miniksehzadem Ceku aynen canım acilmana bakıyor cati muayenesinde. Valla herkesin doktoru farklı yaptırıyor demek ki çocuğun gidişatà göre. Benim mesela çatı yeni oldu ama nst iki hafta önce yapıldı sancı var mı yok mu ona bakio. Ama son kontrolde çatı muayenesi de vardı önce açılma varmı diye baktı sonra nst ye de bi bakalım dedi. Çocuğun gelişimi nasıl durduğu suya bağlı olarak değişiyor bence. Yanı 26. Haftalarda nst ye pek baglanan duymadim ben çevremde. Herkesin hamileliği farklı ne de olsa
Gzd gamze_06 ilk 37.haftamda nst istedi doktorum, çatı muayenesini de o gün yaptı. Büyük ihtimalle bi sonraki kontrolünüzde istiyecektir sizden de
gamze_06 Bende her hafta kontrole ğidiyorum kilosu boyu suyu kordondaki kan akışı herşeyi çok şükür her gittiğimde güzel sağlıklı şuanda bebek diyor doktorum Doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş kaçıncı haftada girer bilmiyorum eltimin doktoru oda son iki hafta kala yaptığını söyledi ona çekindim soramadım ondan buraya yazdım hepinizin cevapları için teşekkür ederim şimdi okuma fırsatım oldu iyi geceler güzel anneler 😊
XyveAnnesi gamze_06 bende 37+4üm ve bu zamana kadar çatı muayenesi olmadım,normal bi durum bence,dr unuz gerek görmediyse vardır sebebi,bu ara benimde sıklaştı sancılarım ve çatı kemiklerimin sızlaması,cuma günü kontrole gidicem,bakalım durum ne gösterir..