Nrgl_cntrk Selam kızlar Allah’ın izni ile kızımız olacak çok şükür🤲🏻 Ama isim konusunda kararsız kaldık daha doğrusu eşim Börteçine istiyor anlamı dişi kurt demek. Bende Almila olsun istiyorum anlamı kırmızı veya kızıl elma😍 sizce hangi isim daha güzel 😁
Nilaykarina Selam, bence senin seçtiğin isim daha güzel, eşinizin seçtiği isim çocuğun ileriki hayatında sürekli telaffuzu zorlaştıracak doğru hitap ettirilmeyecek bir isim gibi geldi.Sanki çocuk sürekli kendi ismini açıklamak zorunda kalacak gibi, 🐿
Nrgl_cntrk Nilaykarina bende sürekli bunu diyorum canım ama eşim illa Börteçine olacak diyor anlamı da hoşuma gitmiyor zaten🤷🏻♀️
sukayhanacar Nrgl_cntrk börteçine ne allah aşkına çizgi film karakter ismi gibi lütfen değişik isimler severim çok da bayılırım ama bu isim olmamış.
zeyzey95 Nrgl_cntrk aynen Asena olabilir mesela benim arkadaşım var adı Asena babası kurtları sevdiği için koymuş
Deletedmom92 Nrgl_cntrk Kardesimmm asla amacım dalga gecmek degil lütfen yanlıs anlama 😚🌺 ama “börteçine” ismi bana böğürtlen reçeli’nin kısaltılmış hali gibi geldi 😂💜 Kesinlikle Almila çokcok tatlı bi isim.. Naçizane fikrim ☺️🌈
bucci Nrgl_cntrk kız börteçine ne çocuk sokağa çıkamaz illa dişi kurt anlamı olsun istiyorsa asena desin bari aman sakın diyim seçeneklerde bile olmasın börteçine 😂
Nrgl_cntrk bucci haahhaa valla canım aklına nerden geldi bu isim hiç anlamadım ikna ederim inşaallah 😂
DamlaKck Nrgl_cntrk Eşiniz konuya ideolojik bakıyordur muhtemelen, yoksa kimse çocuğuna Börteçine ismini koymak istemez. Bu çocuğun ileriki hayatında her açıdan zorluk olur. Çocuk ismindeki etiket manayı desteklemeyen bir dünya görüşüne de sahip olabilir. O sebepten eşinizi ikna etmelisiniz diye düşünüyorum. Eğer tahmin ettiğim gibi ideolojik bir sebepse eşinizin kafasındaki, aynı mantıkta başka isimler bulup önerebilirsiniz. Belki bu şekilde başarılı olursunuz.
Nrgl_cntrk DamlaKck evet canım biraz öyle bende Almila ismini önerdim ona bu yüzden ve bi arkadaş yazmış Burla diye bunu söylerim bakalım hangisine karar vereceğiz🤷🏻♀️