Simge3677 Kizlar 1 hafta önce göğüs ucu sizlamam başladı hala devam ediyor dün ve bugün de kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor aynı adet olucakmisim gibi ama olmuyorum adet günüm 13 Nisan asla böyle olmazdı ve uyku düzenim bozuldu uyuyamiyorum
nimet_52 Simge3677 canım yanıltmak asla istemem benim ikinci gebeliğim ikisinde de tek belirtim adetten 2-3 gün önce felan göğüslerimde Bi hassasiyet dolgunluk yani Bi değişme oluyordu tek belirtim oydu diyebilirim
Mlkkkkkkk Simge3677 canim adet belirtisi de gogus ucu sizlamasi olur, tabi gebelik belirtisi de olabilir. Bence beklenen adet tarihin gectiyse test yap yoksa gecikmeyi bekle.
Mlkkkkkkk Simge3677 hadi insallah eger guzel haber alirsan bizimle de paylas mutlaka:) ilk defa yasiyorsan takip etmek lazim tabi ki. Ben sadece 3 yil boyunca her belirtiye anlamlar yukledigim ve sonra hayal kirikligina ugradigim icin sana adet gecikmesini bekleyip oyle test yapmani ve ondan once sadece gonlunu ferah tutup beklemeni tavsiye edebilirim. Insallah bebis belirtisidir🥰
nimet_52 Simge3677 belirti de olabilir tabi ama bilemeyiz ben adetime 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim silik Bi çizgi çıkmıştı inşallah vardır canım 🙏