Bende dogun hikayemi yazabilecek miyim diyenlerdendim. En son doğuma 2 gün diye yazmıştım çok şükür çarşamba sabah dünyaya geldik
Planlı sezaryendi doğumum tansiyon problemim vardı sabah 7.30 da hastaneye yatışim yapıldı damar yolu ,tahliller vs derken 10 gibi ameliyathanye aldılar ve spinal kismi başladı maalesefff o kısım zor oldu doktor için ben ise rahattim 5. İğnede ancak tuttu spinalimz ve doktorum geldi başlamışlar ben hiç birşey hissetmedim ama oğlumun ağlama sesini duyunca nabzim yükseldi tansiyon yükseldi o ara panikledi doktorum anestezi uzmanı geldi kalp makinesine falan baglandim masajlar yapıldı boynuma biraz düştü nabzim ve 10.15 te oğlumu çıkardılar sonrasında da 10.45 gibi beni çıkardılar gün boyu serum lar iğneler akşam 9 gibi ayağa kaldırmaya geldiler yatmaktan sonda çok sancı yaptı 2 saat falan bayagi zorladı beni sonrasında ayağa kalkınca öyle bir rahatladım ki yurudukce açıldım şükür ufak tefek agrilar oluyor tabiki ama abartilacak kadar olmadı bende çünkü sürekli ağrı kesici yapildi karnı bastirma kismida hep uyuşukken yapıldı sadece 1 tanesi uyuşukluk geçince yapıldı o da abartilacak bir acı değil
Bir gece kalıp çıktık hastaneden şükür şu an evimizdeyiz minik kuzum yanımda uyuyor hayat yeni başlıyor bizim için emme çabamız vs ama onları da atlatiriz insallah
Uzun oldu biraz ama bende sezaryendan çok korkan biriyim o yüzden böyle ayrıntılı yazdım sormak istediğiniz birsey olursa cevaplayabilriim