Giz4110 Kızlar 18 haftalığım akıntı değil ama ıslanmaktan günde 4-5 kez çamaşır değiştiriyorum sanki terlemiş gibi su gibi oluyo internette okuyunca da korktum doktoruma yazdım cevap bekliyorum da, başına gelen bilen var mıdır bu durumu😞
13Merve13 Giz4110 canm dün kontrolümde doktoruma bende sordum. Gelen amniyo sıvısı olsa anlarsın onun kendine özel farklı bir kokusu olur dedi.
Eva41 Giz4110 ben canım bende sabah kalkar kalkmaz su boşalır gibi geliyordu iç çamaşırım ıslanıyordu doktoruma söyledim suyla alakası olmadığını söyledi fitil verdi fitilden sonra geçti dahada hiç olmadı
Giz4110 Gldn7 canım bende tam akıntı da değil resmen ıslaklık ondan endişelendim yoksa akıntıya normal diyorlar
Esesraa Su ile birlikte beyaz akıntı geliyorsa normal ayakta çok durmamaya bakın ama sürekli geliyorsa doktora gidin yada turnusal kağıt koyun rengi değişmiyorsa akıntıdır mavi yada mor olursa suyunuz olabilir.
Giz4110 Esesraa çok teşekkürler doktorum endişelenme diye cevap yazmış turnusol kağıdını eczaneden bulabilir miyim peki? 🙄
Hmsregmze Bende dün aynı problemle gittim doktora. Takip etmek önemli riske atılacak birşey değil. Benimde camasırım avuc ıcı kadar sureklı ıslanıyordu mantar olmusum fitil verdi.