Ayca6868 Cinsiyetimiz belli oldu kızım olacakmış karşılaştırma yapmak isterseniz sorularınızı cevaplayabilirim aserme tiksinme gibi 🤣
Sumru Ayca6868 doktorumuz 11 haftalıkken kıza benziyor demişti 14 haftalık olduğumuzda %100 kız net kız dedi 16 hafta olduğununda yine kız dedi bundan sonraki süreçte yanılma olmaz heralde pembiş pembiş kıyafetler aldım 😂😂 siz ne zaman öğrendiniz
cokkasmabeabi Ayca6868 kız doğurdum asermem sadece tost poğaça vs türü oldu tatlı uzunca süre yiyemedim turuncgiller kemiriyodum bol bol 🙈
Ayca6868 Minikmucizem3 et den o kadar tiksindim ki adını anamıyorum bide kırmızı mercimek sürekli tatlı yedim 🤣
Ayca6868 Sumru ben 15 haftalık diye gittim ama 16 haftalık cıktı önde bebisimiz 16 haftalıkken yani 😊😊
Ayca6868 Sumru ben 15 haftalık diye gittim ama 16 haftalık cıktı önde bebisimiz 16 haftalıkken yani 😊😊
Esraayildiz Kız yada erkek de aynı şeyler olabiliyor asermeyle tiksinmeyle cinsiyet belirlenmesi yanlış😃oğlumda da kızımda da bol bol limon yedim
Musel Ayca6868 bende etden çok aşırı tiksindim ve tatlıyı yemek niyetine yiyordum artık ama oğlum olacak 😂 cinsiyetle bunların bir alakası yok herkeste farklılık gösterebilir
Nur5495 Ayca6868 doktorunuz ne açıklamalar yaptı acaba ben bazen ne soracağımı unutuyorum açıkçası ben de haftaya gidicem şu an 15+3üm bende. Neler sormam gerek acaba doktora
Damlaustglu Ayca6868 Kız erkek aşerme bence farketmiyor. Benim tüm belirtilerim erkekti hatta karnım bile erkek karnıymışmış…😆 Kızım olacak 🌸 Bence cankm bunu istedi kızım olacak vs. Diye kimse şartlandırmasın kendini Deli gibi tatlı yiyorum şuan mesela 😌
Annem42 Sumru bnde tatlı yıyemyrm canım istemyr 2oglum var onlarda hep tatlı yemiştim bakalım bnun cınsıyet daha belli degıl bayram sonu gtmyı dusunuyrm ozamana 19haftalık falan olacam ozamana kesın belli olur artık
eymenhumeyra Benim kizim oldu asermem hic yoktu tatlida yiyemedim tersi oglumda olmustu yemekle bi alakasi yok bencede herkes farkli