TunarinAnnesi Hilalyusuf kuzum önce şükr et bu testi böyle görmek için servetler döküyoruz 😔Maşallah sende adet bitimi kalmişsin erken döllenme olduğu için böyle net çıkmış. Geç döllenme yani adete 1 hafta kala hamile kalanlar da silik çıkıyor test
Hilalyusuf TunarinAnnesi sizler için bol bol dua ediyorum rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin diye 🙏
Zeynepsamet Meryeemmm canim yanlis anlama ama bence yok yani hayalet cizgi bile yok benim zamaninda net cikipta kanda negatif ciktigi oldu bence emin olmak icin kan ver
Meryeemmm Zeynepsamet bende yaşadım onu o yüzden çok ümitlenmiyorm hayal kırıklığına uğramamak için ama testi tekrarlıycam küçük Bi umudum var
Meryeemmm TunarinAnnesi amin inşallah hep dua ediyorum Allah isteyen herkese biran önce nasip etsin diye. Evet gördüm cnm seninki de silik çıkmış
Symsyl @TunarinAnnesi @Hilalyusuf kızlar öğleyin test yaptım o an baktığımda slik çizgi yoktu tevafuk akşam tekrar baktığımda slik çizgi vardı. Sizce gebelik olabilir mi?
Hilalyusuf Symsyl aynı testten bahsediyorsun canm sonucu geçersiz oluyor başka bir test alıp onun sonucunu baz alacaksın 5 dk içinde geçerli olan sonuç hamile olup olmadıgını belirliyor öğlen yapıp akşam sonuca bakmak yanlış
TunarinAnnesi Symsyl eğer o çıkan çizgi pembe veya kirmiziysa gebelik ola bilir , ama içi beyaz Sari bi çizgiyse testin kendi çizgidir