Burcuyyy 20.2 haftalığım sarı akıntım var dün ve bugün çok değil ama sarı hep beyaz olurdu sarıya döndü bilen yazabilir mi
Serzeyyyy Burcuyyy merhaba. Benimde geçenler de o şekilde oldu beyazdan sarımsı bir şekilde. Doktoruma söyledim kokusu yoksa merak etme dedi. Ama yine de fitil verdi 3 gün kullandım
Unsalin_Annesi Burcuyyy canım aynı sorun bendede var 24+5 haftalık hamileyim 1 aydır sarı akıntım var enfeksiyonum vardı suya karıştırılan bir seferlik ilaç verdi ama geçmedi sanırım akıntı devam ediyor heralde enfeksiyondan oluyor sarı akıntı
Serzeyyyy Burcuyyy bide ben suyla karıştırıp bi ilaç içtim doktor oda enfeksiyon için dedi ama bilmiyorum, sorun bir isterseniz sizde doktorunuza. Neden kullanamıyorsunuz fitili onu anlayamadım
Serzeyyyy Burcuyyy bende gece yatarken kullanıyordum. Sabah kalktığında ister istemez geliyor eriyor sonuçta kalintilar geliyor. Sizinde o şekilde oluyorsa kullanın bence, benimde geliyordu ama bırakmadım kullanmayı.
Burcuyyy Unsalin_Annesi bnde ondan 2 defa kullandım kullanınca 15 gün düzeliyo sonra tekrar yanma baslıyo akıntı sanırım düzelmiyo bekarken de çok çekerdim idrar yolu enfeksyonu
Unsalin_Annesi Burcuyyy evet bir ara düzelir gibi oldu ama gene aynı bende kaşıntı yada yanma yok ama çok idrara çıkıyorum tabi çok su içiyorum onunda etkisi var ve idrarımın rengi koyu sarı akıntıda olunca anladım devam ettiğini tekrar test yaptırmam lazım
Burcuyyy Unsalin_Annesi bende çok su içiyorum yarım saate bir idrara çıkıyorum sadece sabahları sarı idrar yapıyorum sonrası beyaz ama biraz kokulu bende testte çıkmıstı ama çok yüksek bi derecede değildi sanırım yine var bebebe bi zararı olur diye korkuyorum bnde
Unsalin_Annesi Burcuyyy benimde aynı özellikle sabahları koyu renkli oluyor sonra sarı oluyor normalinden gene koyu bende tedirgin oluyorum ama işte her gebelikte olan bişey herkeste duyuyorum bunu