sinber TunarinAnnesi biliyorum canım yalnız değilsin bu yüzden neler yaşadığını hissettiğini bildiğim için diyorum kan ver kesinleştir çnk varsa ve ondan dolayı gölge çıkıyorsa kanda kesin çıkar zaten sen de rahatlarsın
Aleyya TunarinAnnesi umudun hayra cıksın inşallah yoksada sen duana devam et Allah nasip eder hepimize inşallah
Seruhale Ay oldu galiba kızlar bu ablamın testi ben cooook ucuk silik görüyorum ablam yok diyor bide siz bakarmısınız çok dikkatli bakılınca görünüyor
Gldn7 TunarinAnnesi bndede böyle olmustu Silik ckmıstı kuruduktan sonra daha net belli oldu sonra kann yaptım pozitif cıktı rabbim hayırlı etsin gönlüne göre versin❤️🙈
Pcoslubiranne TunarinAnnesi Ben göremiyorum.Olsaydı diğer testlerine göre baya belirginleşmişti çizgi şu an.Vucuduna biraz zaman ver lütfenm
Ebrdef TunarinAnnesi benimde adetten iki gün önce çok silikti kurudukça belirginleşti, tam adet günümde yaptım hemen kıpkırmızı çıkmıştı
TunarinAnnesi _mucizem_ kuzum yumurtlama 30 nisan daha 10 gün bile geçmedi ama son adetim de 11 nisan testlerde silik psikolojim bozuldu inan keşke bu defa hamile olsam 🙏😔 https://imgyukle.com/i/r12BMp en ucuz 2 TL lik test bile silik çıkıyor
MerveNural TunarinAnnesi canım yapma lutfen bak yine uzuleceksin malesef bu testlerin hepsi negatif 😭