Kızlar sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum başından beri normal doğum istiyordum yapabılıcegımden emindim catımda müsaitti ama nasip 38 + 6 haftalık olunca ve hiç bir belirti yaşamayınca ne bir yalancı sancı ne bır kasılma okadar merdiven cıktım ındım butun evi elimle sildim çömel kalk hurma yederken gelmeyince gelmiyolar artık geceleri uyuyamama sıkıntı basması nefes darlığı psikolojik olarak çok daralmıştım ama sabır dedim yine ben ki o kadar sabırsız bir insanım neyse cok uzatmadan 39 +1 olunca doktorum bir kaç gün icinde gelmezse suni sancıyla başlatıcam ama hiç acılmam yok bu arada bende duşundum taşındım suni sancı istemedıgımı belirttim ve epidural sezaryen olayım bari dedim oda akşamında alabılıcegını söyledi hemen eve gidip hazırlığımı yaptım tabı bir telaş neyse yatışım yapıldı 1 saat icinde ındırdıler benı acayıp panık oldum kızlar eğer panık atagınız varsa edipural onermıyorum bacaklarımı hissetmeyınce cıkmak ıstedıgımı söyledım hafıf narkoz verdıler sanırım en son karnımı cekıştırdıklerınde uyandım 😂 bebegımı gorunce herşeyı unuttum 💖 cok uzun oldu sanırım dıycegım şu herşeye rağmen guzel sonucu duşunun ve kendınızı bışeye odaklamayın hepınıze hayırlı doğumlar dılıyorum sorularınız varsa cevaplarım 👍🙏