Greyy90 Asn bir tane , ben aç karnına alamıyorum ağır geliyor kahvaltıdan iki saat sonra falan alıyorum
fatmanurkorkmaz1806 Asn bende 1 tane tok içiyordum kafamı kaldiramiyordum doktorum feramatla degistirdi
nursentlk Asn sabah aç karnına 1 tane yemekten 2 saat önce dedi doktor. Ben 7 gibi kalkıp içiyorum tekrar yatıyorum 10-11 de kahvaltı yapıyorum. Başta beni çok ishal yaptı memnundum şimdi kabızlık başladı ama sebebi o mu bilmiyorum
Gizemito nursentlk Sizde de ishal yaptı mı ?? Kimseye inandıramadım ya bu ilaçtan olduğunu. Bende sabah kalkıp alıyorum geri uyuyorum. Dün mahvetti beni dedim bu ilaçtan oldu ama kimse inanmadı kabız yapar aksine dediler. Şimdi geçti bakalım deniyorum. 🤗
ebru-kc11 Asn bir tane sabah aç karnına alıyordum ama mide bulantısı kabızlık yaptı değiştirdi doktorum
Melisguneer Asn günde bitane aç ama bende de Niğde bulantısı yaptı o yüzden doktor gece yatmadan öncede içebilirsin dedi öyle yapıyorum daha iyi oldu 😊
Asn Gece içiyorum yatmadan ben de bulantı yapmadı ama bugün kan tahlilinde demirim cok eksik çıktı düzenli de kullanıyrm halbuki anlamadım
nursentlk Gizemito ben ikinci kutuya yeni geçtim. 1 kutu da hep ishaldim günde 2 defa tuvalete çıkıyordum şimdi kabız oldum. Askında ben ishalken daha memnundum. 1 ay boyunca ishaldim.
ENA Kizlar ben de kullanıyorum da acaba bu ilaç bebeğin kilo alımı konusunda etkili mi bilginiz var mı?
Kubrayy nursentlk ishal olmak iyi birşey değil ki aşırı su kaybına neden olur kasılmalara bile yol açabilir çok çok su tüketmek lazım.