Drumeli Meryeemmm belkide. Sandığım gibi 2. Haftada değilde 3. Haftada çatlıyorsa geç döllenme olabilir. Bekliyorum…
Meryeemmm Drumeli o yaptığım testte çok aşırı silik Bi çizgi gördüm çekip post açtım arkadaşların %80i pozitifi gördü negatif diyende oldu adetim gelmedi bende bekliyorum emin olmak için testi tekrarlıycam
Mucizem11 Meryeemmm canım merhaba hamile kaldınmı o ay ? Kacıncı gün testin pozitif oldu yumurtlamanın
Kadze Meryeemmm bence 15 17 gün hatta 20gun bekle canım. Benim geç döllenme galiba emin dglm ama adetin yedinci günü ancak silik çıkmıştı bazen çıkmıyor geç çıkıyor bekle biraz daha ins gönlüne göre olur sonuç dualarim sizlerle
Esmaq38y Bende yumurtlamadan 14. Gün yaptım ama negatif çıktı ama bugüne kadar ovülasyon testlerim koyu çıkıyordu çatlama olduktan sonrakinden daha koyuydu ümitlenmiştim bu sabah normal gebelik testi yaptım bu ay olmadı sanırım
Kadze Esmaq38y adet gününü yedi gün geçince dene bnm öyle çıktı yumurtlamami.hesaplayamamiyirdum öncesinde üç gün beş gün geçince bile çıkmadı yedinci gün silik çıktı sonraları koyulasti
ftmlgz Meryeemmm ben adetime bikaç gün kala yaptım negatif adetim gecikince 7 gün bekledim yaptım Pozitif üzülmeyin