Eliftotree Burcinismailoglu bende oluyor arada bir üç dört saniye sürüyor nefez alamıyormuşum gibi hissediyorum sonrs geçiyor 34+5 haftalığım
Sonay Burcinismailoglu ben yaşıyorum son haftalarım sertleşme şeklinde sancıyla beraber oluyor 37 haftalığım sancımda çıktı nst ama doktor bişey olmaz dedi buralar daha şiddetli oluyor ve doktora gitçem . Seninde son haftaların ise doktora bi görün derim
Buketk Burcinismailoglu inanın başıma ne geldiğini bilmiyorum ama durum çok benzer ikinci gebeligim ve ilkiyle hiç alakası yok beş dakika yatıyorum yattığım tarafım uyuşmuş oluyor gece uykumdan kalkıyorum yattığım gibi hiç hareket etmemiş ve bu pozisyonda genelde sırt üstü oluyor kalktığımda belden altım uyuşmuş ve ciddi şekilde şişmiş oluyor belden altıma kuvvet verip kalkmaya çalıştıkça rahmimde bı acı hissediyorum ve kendimi o an bırakıyorum kalkamıyorum çünkü.. tam bacaklarım arasında rahmin altında etim de bile hissediyorum bu acıyı ve güç veremiyorum. Sanki afedersiniz çok idrara sıkışmış ve daha fazla kendini sıkamaz hissediyorum artık uykular da da rahat yok ve daha sadece 28 haftadym erken doğum riski de cabası.
Deletedmom404 Burcinismailoglu 30+5 haftalık hamişim bnde günde 5/6 defa olmaya başladı normal böle ayaktayken bi anda karnım taş gibi oluyo bebeğim karnımın bi köşesine toplanıyo normal mi benim gibi olan var mı 🤔
Nevinn Deletedmom404 canim bende 33 haftaligim ayaktayken bazen karnimin asagisina bi agri giriyo ve o anda sertlesiyo sanki idrara cok sikismis gibi oluyorum bikac dk sonra geciyo ama neyden kaynaklaniyo olabilirki
Burcinismailoglu Ben 15+1 haftalığım benim ki öyle kasılma değil ağrı değil. Rahim oval olması gerekirken dağ gibi bişey oluşmuş 😔 bebeğin hareketleri kısıtlanmış,1 hafta yatış verdi doktorum
Deletedmom404 Nevinn bana ağrı girmeden sertleşme yaşıyorum canım doktoruma gidince sorucam ama 2 hafta sonra gidicem ben daha önce karnımın alt kısmında acı hissediyodum 28 haftalıkken doktoruma söyledim oda erken Doğum sancısı olma ihtimaline karşı nst İstemişti ama onda da bişey çıkmadı her ihtimale karşı magosit yazdı onu kullanıyorum şimdi acı hissi geçti de bu sertleşme takıldı kafama
Nevinn Deletedmom404 insallah onemli bisey deildir canim benimde yeni bikac gündür ara ara olmaya basladi bende dr a gittigimde sorucam bakalim
Burcinismailoglu Benim yorgunluktan ve stresten olduğunu söyledi hiç bir iş yapmıycaksın sadece yatıcaksın dedi