CananAkdag Kızlar ben bunu atladım Ben 0rh+pozitifim eşim ABrh+ Bu durum sıkıntı olmuyor demi sıkıntı artı ve eksi kutup olunca mi oluyordu çarşamba doktoruma sorucam ama tereddütte kaldım 35. Haftamdayım
MelekAkgnr CananAkdag benim bildiğim Rh uyuşmazlıgı canım.biz de var cünkü ben negatifim esim pozitif aşı oldum kanamam oldugundan dolayı . Yine bi sorarsın doktoruna ama sıkıntı yoktur merak etme
nil_sugra CananAkdag canım aynen dediğin gibi oluyor. Eğer eşin pozitif sen negatifsen bebek pozitif oluyor ve anne bedeni onu atmak için antikor üretmeye başlıyor. Ama ikinizde pozitif olduğunuz için bir sorun yok
Ikimelekannesi67 CananAkdag ikisi de aynı şey siz pozitif olduğunuz sürece sıkıntı yok Allahım izniyle. Es negatif de olabilir pozitif de.
CananAkdag MelekAkgnr Herşeye dikkat ettim bunu nasıl kaçırdım anlamadım zaten doktor bakmıştır herhalde demi
Merveatay MelekAkgnr bizde de kan uyuşmazlığı var iki hafta sonra iğne olucam. Ücreti nedir acaba siz ne kadar ödemiştiniz
Ess34 CananAkdag annenin kanı rh (-) babanın kanı rh(+) olduğu durumlarda olur kan uyuşmazlığı .sizde kan uyuşmazlığı görünmüyor .Mesela ben 0 rh (-) eşim A rh(+) kan uyuşmazlığı var,iğne yaptıracağım 28. Haftamda .👍
MelekAkgnr CananAkdag kaçırmadın canım kanaman vs olmadıgı surece zaten sıkıntı yok ki siz de uyuşmazlıkta yok . Doktoruna sor yine kontrolde ıcın rahat etsin
CananAkdag Ess34 anladım canım aslında annemle babamdan biliyorum ama annem negatif babam pozitifmiş annem anlatmıştı gene de niyeyse acaba mi diyor insan ya
Aysenes CananAkdag ben A- esim A+ ilk 5haftalik kanamam oldu ozaman igne yedim sonra 14 haftalik kanamam oldu ozamanda yedim igne smdi 21. Haftadayim bakalim yani anne - baba + olunca yapilyor igne
rmysozysr Kızlar bizdede kan uyuşmazlığı var 5 haftalıkken hastanede yattım kanamam oldu diye kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar sonra doktor degistridim vs doktorum 2. Bir ası daha yapılması gerek doğumdan sonra da yapabilirsin dedi ama sizce yaptırmalı miyim
Gamzedngdn CananAkdag canım sizde uyuşmazlık yok diye tahmin ediyorum ama sen yinede sor tabiki doktoruna için rahat etsin bende yanlış biliyor olabilirim. Ama kadının negatif eşin pozitif olduğu durumlarda uyuşmazlık oluyor ve iğne yapılıyor. Bizim öyleydi mesela ben 0- eşim A+ 28 de oldum iğneyi haftaya kadar doğurursam allahın izniyle bi daha olcam 😂
CananAkdag Gamzedngdn öyleymiş canım bizim eşimle aramızda uyuşmazlık yokmuş ama 16 gün önce doğum yaptım kızımla aramda uyuşmazlık çıktı kızım B- ben 0+ olunca aramızda uyuşmazlıktan dolayı sarılık oldu