EzgiOzarslan 7 haftalık hamileyim bulantım ve kusmam çok fazla olduğu için doktorum anti-em diye bi ilaç verdi. Kullanan varsa bi yardımcı olabilir mi?
bebegimvebenn EzgiOzarslan doktor bana farklı bi ilaç vermişti ama genel olarak problem aynı. O haftalarda aşırı bulantı çok normal yavaş yavaş geçicektir..
dphnln EzgiOzarslan Ben de aynı durumdayım, bana da başka bir hap verdi bulantın olunca al en fazla günde 3 kez dedi. Mecbur kalmadıkca alma dedi. 9.haftadayım şuan, inşallah son bulantılar. 🙏🏻
mervessfuat EzgiOzarslan benim de bulantılarım çok fazla hatta su bile içsem çıkartıyorum , doktorum emedur diye bir ilaç verdi bulantılar bebişlerimizin iyi olduğuna işaretmiş 🙏🏻
OktayMeltemSahin NaimeYilmaz sizce ne konuda olabilir? Heralde etkisini görüp görmeme konusunda fikir almak istemiş arkadaş.
NaimeYilmaz EzgiOzarslan baş ağrısı yaptı zofrana gectm ama kısıden kısıye degısır . Siz sormadan etkılememek ıcın solemek ıstemedm
EzgiOzarslan NaimeYilmaz teşekkür ederim Yok şükür bende baş ağrısı yapmadı ama uyku veriyor ve tam kesmiyor bulantımı
NaimeYilmaz EzgiOzarslan Zofran etkılı bı ılac bır dahakıne doktorunuza sorun ıstersenız sakınca gormezse verır belkı
Ebrucukm EzgiOzarslan zofran birebir okadar çok kustum hastaneye yattım gözümün damarı patladı kusmaktan zofran hem mide bulantısını anında kesiyor hemde insanın bu dönemdeki hasta gibi olan halini alıyor çok iyi gelmişti bana Ben 4 mg olanı kullandım doktoruna danışıp kullanmanı tavsiye ederim
BusraAycbn34 EzgiOzarslan öncelikle acil şifalar ben 4.5ay kafamı dahi kaldıramadım bulantı ve halsizlikten... doktorum premesis plus diye bir hap verdi tamamen bitkisel dedi onu kullandım beni toparlayan o hap oldu belki sizde de faydası olur doktorunuza danışabilirsiniz... çok zor Allah yardımcınız olsun 😞