symslmz Kızlar merhaba pazartesi öğrendim gebeliğimi 4+3teyim bugün.son adet tarihim 8 nisandı. Pazartesi hcg 271, çarsamba 506, bugün yani cuma ise 1106 çıkmış. Artışı nasıl iyi normal dimi ? Salı gitsem kese görünür mü karından ?
Unsalin_Annesi symslmz canım güzel artmışta ultrasonda belli olur herşey ben 5. Haftamda gitmiştim tecrübesizdim keseyi gördü ama net değildi net olsun diye 7+1 de gördük ve kalbini dinledik hayırlısı olsun canım 😘
Unsalin_Annesi Tugbaaa0909 ilk değerim 392ydi ikinci değerim 881 üçüncü 1981 di doktora gittiğimde haftasını söylemedi küçük diye ikinci gittiğimde 7+1 di bende ondan 2 2.5 hafta önce gitmiştim 4 5 hafta arasıydı diye hesaplanıyorum şuan 25+5 olduk şükür ☺️
Tugbaaa0909 Unsalin_Annesi bende en son 25 martta adet oldum adetim nisanda 26 sında birgün geçti evde test yptim pozitif çıktı ve ertesi gün beta hcg bakıldı 777 kese çok küçük dedi 4 gün sonra gittim tekrar baktı hcg 3050 oldu kese görüldü 4 haftalık dedi ve 4 gün sonra pembe bir leke geldi ondada bakıldı beta hcg bu defa 35021 cikti suan beklemedeyim leke vs yok çok şükür 10 gün sonra tekrar gidicem
symslmz Tugbaaa0909 dört haftadan dört gün sonra mı 35 bin küsür çıktı degeriniz 😮 dördüncü hafta 3050 ise dört gün sonrasında en fazla 12 bin falan olması gerekmez mi ikiz gebelik mi sizin şaşırdım bi an 35binli deger genelde 7. Haftanın degeri galiba 😲yanlışım varsa düzeltin kendiminkinden şüphe ettim çünkü 🥺
Unsalin_Annesi Tugbaaa0909 leke bendede olmuştu 3 gün falan sürdü sonra geçti yerleşme kanaması dedi doktor hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah ☺️😘