Ummzehra Kızlar hurma tüketimi erken dönemde rahmin yumuşamasına ve erken doğuma neden olabilir diye bi şeyler duydum ama net bi şey öğrenemedim. 28. haftamdayım bu konuda fikri, bilgisi olan var mı?
Yeliz1905 Ummzehra benom doktorum onerdi hurmayı ara ogunlerde tuketebılırsın demıstı arda bı yiyorum bende herhlde sakıncası olsa onermezdi😂 bide hurma dogumu kolaylastırdgını duymuştum
esraskrdn Ummzehra Bu konu herkesi sıkıntıya sokuyor. Ben doktoruma sordum. Aynı zamanda 4dusuk yapmış serklajli biri olarak. Günde 1tane yiyebilirsin kalanı zaten size kilo yapar dedi. 23haftalik oldum hem bebeğe faydalı hem de tatlı ihtiyacını gideriyor.
Asel21 Ummzehra öyle deniliyor bende yemeği bıraktım 31+4 günlüğüm. Doğuma iki hafta kala tüketeceğim
Bulantii Ummzehra ben doktorumla konuştum istersen 1 kilo ye günde hiç bir şey olmaz dedi. Düşük tehlikesi filan olanlarda durum farklımı olur bilmiyorum bence her hamilelik kendine özeldir ve kendi doktoruna danışırsan daha iyi bir cecap alırsın canım. Ben günde 1 tane sütle yiyorum bağırsakları çok güzel çalıştırıyor şekeri dengeliyor ve muhteşem bi folik asit deposu. Eşime depo yaptırttım eve hazır her yerde bulabiliyoken 3 4 paket al gel dedim😂 çokta severim. Ama 1 taneyi geçmiyorum zaten büyük yetiyor fazlası kilo😂
Ummzehra Yeliz1905 evet işte rahmin yumuşamasına sebep olduğu için doğumun kolaylaşmasına neden oluyor deniyor ve bu doğruysa erken dönemde yersek de bu sebepten dolayı erken doğuma neden olur mu acaba??
mavininblogu Bende burda duyup doktoruma sordum öyle şaçma şey mi olur yersen anca şeker yemiş olursun kilo alırsın dedi 🤷🏼♀️ Doktorum Kadıköy Florance Nightingale’den Tansel Bey