gulcingulcin Kızlar birçok kez yazdım ama hala karar veremedim.Yine sizlerin güzel fikirlerini alabilir miyim 😊
Turkan09 gulcingulcin aren - Çınar - Aras - Fırat - ahlas - Asaf - ayaz benim aklıma gelenler ☺️ Hayırlısı olsun bu arada
Zeyneptoprak gulcingulcin ben doğduktan 1 hafta sonra koyduk hemde alakasız bi isim 😂 eğer isimli bişeyler yapmıcaksan çok takılma bence yüzüne bakınca içinden geçen ismi koyarsın
gulcingulcin Turkan09 Teşekkür ederim hepsi çok güzel isimler.Ahlas ismini düşünüyorum ama yanına ne olabilir sizce 😊
GuLayakcay gulcingulcin ya ben yigit efe ile yagiz mert arasinda kalmistim ama yigit efeye karar verdik yagiz mertte guzel bi isim 😘☺
Zeyneptoprak gulcingulcin evet 😂 alparslan koydum 😅 saçma gelebilir belki ama eski türklere benziyordu yanaklar al al tombik yuvarlak yüz gözler çekik falan çok yakışcağını düşündüm ailemizdede hiç yokmuş bu isim 😂 hem bende hem eşimde kayınvalidem hariç herkes bayıldı
Pregnant81 gulcingulcin ❤ALPER ASIM❤ bizde 26.haftada ancak karar verebildik. Alper kahraman yiğit erkek demek Asım da günahtan kötülüklerden kaçan, namuslu demek .Asım bin Sabit hz.sahabenin hayatını okuyup beğenerek koymaya karar verdik
ElifCesur Ben 27.haftadayım. ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kız olursa Duru, erkek olursa Yavuz Selim koyacağım demiştim. Ve oğlum olacak 😊
Pilge Yamaç koyabilrsin mesela benim erkek olsaydı yamaç alparslan tibet gibi isimler düşünürdüm kızım olucak ama bende kız ismi bulamadım😊