Minanin_Annesi Kızlar bu tarz bi spor çanta alan varsa nerden ne kadara nasıl birşey aldınız link atmanız ya da resim atmaniz mümkün mu😊
biiiidamla Minanin_Annesi ben boynerden beğendim ama henüz erken diye almadım. 349 tl fiyatlıydı indirime girmesini bekleyecegım Tommy hilfiger markası
Aytenmehmet Minanin_Annesi Merhaba defctoda begendim ben bitane 50 liraydı fiyatı siyah renkli gözleri de baya vardı ama kararsızım hala satın almadım henüz😉defacto sirt çantası yazarsanız çıkıyor hemen resmi
Sedaby Minanin_Annesi ben onceleri adidas stellasport flap cantalari begeniyodum renkli renkli ic hacimleri buyuk. Ama su gecirmeyen isi yalitimli bisy almam daha kullanisli olacak diye dusunup dururken sunveno sirt cantasi na karar verdik. Bi bak derim😋
shdemir Minanin_Annesi Ben barcından aldım adidasın 200 tl ye. İndirimler var internet sitesinden bakabilirsiniz.
Dimplesgirll Kardeşim de Nike var çok güzel ısı yalıtımlı gözü yanlarda iki adet su koymalık gözü altta ve üstte bol gözü var çok güzel eski sezon bulursam onu alcam bende
gzdbgdyckl Ben decathlon’dan aldım 89.99₺ resim atamıyorum burdan ama modeli FS 500 REVERSE SIRT ÇANTASI diye geçiyor.