derinlesb1 Kizlar ben 5. haftamdayim normaldede Kisiri cok seven ve yiyen biriyim icine Yesillikler havuc falan da tendeliyorum ve limonlayip yiyorum bir sakıncasi varmi bebege ? Mesela Haslanmis Patates iyi degilmis Seker cikiyormus.
Busragozer derinlesb1 yiyecek konusunda katkı maddesi olanlar dışında bir problem olmaz sonuç olarak bulgur ve yeşillik ne zararı olabilir ki 🤔
Elifdoan derinlesb1 valla abartmadigin müddetçe bir sıkıntı olacağını sanmam, bulantili günlerimde sadece haşlanmış patates yiyebildim ama tabi bir oturuşta kilolarca mı yiyoruz sanki.
Gizemhande İlk defa duydum böyle birşey tabi ki yiyebilirsiniz ben kısır yedim diye bir sıkıntı yaşamadım
Semipermeable derinlesb1 icine kimyon at, benim de canim cekiyordu yaptim bi koca buyuk kase goturdum.. simdi de amca oglunu cekiyor mercimekli. Onu da yapacam insallah
Mcbh Semipermeable amca oğlu ney ya ilk defa duydum vallahi ismini eşime canım amca oğlunu çekiyor desem kiyamat koparır 😀😀
eymenhumeyra 😂😂 zararli bisey degil niye yiyemiyesin canim seker hastaligin yoksa patateside abartmadiktan sonra ye hemen oyle seker cikmiyo guldurdun beni 😊
derinlesb1 eymenhumeyra ilk Hamileligim sanirim ondan cok evham yapiyorum her agizdan bir ses cikiyor cünki etrafimda 😂
1994ozg derinlesb1 yahu istediğinizi yiyin için ne zararı olacak allasen hele kısır yani hiçbir zararlı şey yok içinde. Bu kadar takarsanız hamilelik zehir olur 😅
ikiprensannesiiii Yiyebilirsiniz nolacak afiyet olsun 😊 ama başlığa yiyecek içerir yazsaydınız canı çekenler olabilir
derinlesb1 pamuksekerinannesi MinnakLiva hov sorma ya delirdim resmen yedigim herseyi arastirir oldum 😂😂
Filizzz66 derinlesb1 böyle şeylere çok takılmayın bence güzel beslenirim normalde ama canım eğer birşey çekersede mutlaka yerim etli çiğköfte bile kaç defa yedim ki kısırın hiç sorun yapacagını zannetmiyorum