Atlassmummy Muayene ücreti 170 lira sanırım benim sigorta vardı. Gayet ilgili bir doktor, çok da güler yüzlü🥰 açıkcası Acıbadem’e Memorial’e de gitmiştim öncesinde Figen Hanım daha güvenilir ve ilgili davrandı 🥰
Svr Henuzyenihamile canım ailemdeki kadınlar her türlü hamilelik kadınsal problem dahi bütün şikayetler için sadece tek bir doktora gidiyorlar. Hastane değiştirse bile doktorumuzdan memnun olduğumuz için o nerede biz orada o derece .Doktor çok iyi çok kaliteli ve sıcak kesinlikle tavsiye ediyorum. Umarım sana da faydalı olur 🤲🏻 Kartal umut Hastanesi - Meltem Çavuşoğlu
Kiwi12 Busemom_3 öyle dediler bende korkudan 2aydr gitmiyorsun canım ama gittiğimde hiç bir yoğunluk göremedim poliklinik bölümü farklı yerde zaten eskisi gibi çok hasta gelmiyor muhtemelen benim gibi onlarda korkup gelmemiş. Ben özele gittim virüs korkusundan düzgünce ne muayene etti ne konuştuklarını cevap verdi ama bu doktor virüs olduğu halde ilgilendi yeterince ama şöyle bişey var doktorlar desteğe gidebiliyormus. Oyuzden gelmeden arayın dediler randevu dahi alsanız sabah erkenden arayıp sorun doktorum ordaki diye dediler bende öyle yapıp gitmistim
Klnc Blackpink Doktorumuz aynıymış canım bende Zeynep hanımdan çok memnunum ama sezeryan yanlısı diye duydum senin doğumun nasıl olmuştu yardımcı olursan sevinirim😊
Blackpink Klnc ilk dogumumda cok aglamistim nolur beni sezeryan yap korkuyorum diye ama inatla normal dogurttu. Sezeryan yapmam normal dogurcaksin dedi. Iyikide oyle olmus.
Kalayci [bilinmeyen] ben central hastesinde fatmanur temele gittim şimdi kinciye de ona gidiyorum müthiş bir dıktor çok sakin rahatlatıyor işinin ehli bir doktor
Kalayci [bilinmeyen] ben central hastesinde fatmanur temele gittim şimdi kinciye de ona gidiyorum müthiş bir dıktor çok sakin rahatlatıyor işinin ehli bir doktor
yldrm_58 [bilinmeyen] annem 40 yaşında üçüncü çocuğu sezeryan oldu . Gayette memnun kaldı çok iyi ilgileniyor sakalasiyor falan diyodu
yldrm_58 [bilinmeyen] annem 40 yaşında üçüncü çocuğu sezeryan oldu . Gayette memnun kaldı çok iyi ilgileniyor sakalasiyor falan diyodu
_sseymaesenn_ OzgeSelcuk merhaba. 33+4 günlük hamileyim. sanırım sizinle hemen hemen aynı 🥰 ve aynı doktora gidiyoruz. sizin doktor hakkında yorumlarınızı okuduktan sonra biraz endişem dağıldı. tek problem fiyatlarının yüksek olması
OzgeSelcuk _sseymaesenn_ benimde fiyatının yüksek olması birazcık sorun bende ama aldığım hizmet karşısında bu fiyatı çokta önemsemiyorum ne yalan söyleyeyim. Sizin adınıza sevindim 💐 Yavrularımızı sağsalim alalım kucağımıza bir an önce inşallah 🧿❣️