Deletedmom316 Kizlar sadece goğusum şis başka belirti yok dun test yaptim çikmadi olsa çikardi dimi ? Adetim de geçikmez duzenli olurum adet sancimda yok ama hep 2 3 gün kala kasiklarim başlar agriya 😔 bosuna gecikiyor mu acaba diyorum
Wonderanne Deletedmom316 adet olmazsan test yap belki hamilesindir Allah hayırlısını versin 🤗🌸 belirti yok diyorsun adet olacak olsan belirtin olurdu dikkat et birkaç gün bebiş varsa diye
Fuliaa90 Deletedmom316 yok cikmadi sonra 1 gun gecikti yaptim yine cikmadi ki sabah ilk idrarla yaptim sonra 3 gun gecince yaptim ozaman cikti
Wonderanne Deletedmom316 idrara geçmesi 20 25 günü buluyor genelde varsa bile çıkmayabilir benim 2 haftalikken kanda bile çıkmamıştı olabilir yani 🌸🤗
Deletedmom316 Wonderanne aynen bugun 15 ci gun cogu kiside 11 12 ci gun silikte olsa testde çikar ama dun 14 cu gundu çikmadi
Deletedmom316 Wonderanne aynen bugun 15 ci gun cogu kiside 11 12 ci gun silikte olsa testde çikar ama dun 14 cu gundu çikmadi
imren91 Canım benim de hep zamanında hatta 1 gün öncesinde falan olurdu. Adetten 4 gün sonra yaptım hafif çizgi çıktı.1hafta sonra yapınca çift çizgi gördüm.17.gün yumurtlama görmüştüm. 2 gün sonra yine dene. Ama kafana takma. 😊
Deletedmom316 imren91 aynen canim kafama takmiyorum ama adet duzenim bozulucak diye uzuluyorum duzene girmisti kurtajdan sonra ne guzel neden boyle olduki şimdi anlamadim 🤦♀️