prensleriminannesii Ozgesah355 🤣🤣 halam öğretmen o demişti öğrencisi varmış ama her çocuk bir olmaz tabi ☺
Marpling Yiğit bence. Emirhanlar çok yaramaz oluyor sanki😊 bizde tibet koyacapız ama kesin değil içime sinen bir erkek ismi yok malesef
Ozgesah355 prensleriminannesii yağız da güzel fakat eltimin oğlunun ismi Doruk mu koysam acaba bi korktum 🤣
PasaninAnnesi Ozgesah355 evet oda var bir tarafın babasında olunca isim sorun oluyo bizim Allahtan babalarda yok dedelerde var 👼 😊 bebişimizin erkek olduğunu bile bilmeden daha biz hep Mustafa Kemal dedik Allahmda gönlümüze göre verdi oğluşumuz olacak Allahn izniyle 💙
Ozgeliz PasaninAnnesi evet han gelince daha ağır oluyor doğru fikir için teşekkürler düşünebiliriz 😊😇
Ozgeliz ressamanne_ bir ara bizde düşündük bi arkadaş ismi Alp da soy ismi arslan olmuş gibi oluyor dedi eşimde vazgeçti ama kesinlikle çok güzel isim sağlıkla doğsun inşallah 😊
Ozgeliz Deletedmom404 Çevremiz de Yiğit ismi yok 😇 Aslında oğlumun Berat gecesi doğma ihtimali var o zaman Berat olsun diyoruz bakalım ne zaman doğacak 😊
Umrankement Ozgeliz bende 14 haftalik hamileyim oglusum olursa yigit alp olucak yigit dogru secim bence 😍
Snur94 Neslihann ikisi de çok güzel ama ben yeni emir isminden vazgeçtim o yüzden yiğit diyorum ☺ Benim ogluşumun adı inşallah Ahmet Said olacak 💙😍