_mucizem_ Ilawka benim doktorum 30. Haftaya kadar yer değiştirebileceğini söyledi. Kendini çok yormaman lazım ayaklarını yüksek tutarak uzan canım inşallah çıkar yukarı 🤲
Ilawka _mucizem_ gercektenmi? Bilmiyorum benimki cikmaz ve sen oyle boyle hastalardan deyilsn artik plasenta herkesde asagi ola bilir ama sende cok riskli dedi
Ilawka _mucizem_ aa evet bizde ustten bakiyolar ama gozukmuyodu bende. Alttan bakinca plasenta gozukdu.. dedi artik cikmaz yukari ve cok korkuyorum rahime yapisir diye
_mucizem_ Ilawka korkma canım allah esirgesin dua et bol dinlen dediğim gibi inşallah bi sorun yaşanmadan geçer ☺️🤲
Ilawka _mucizem_ insAllah cikmasi sorun deyilde insAllah bebeyim saglikli olsun ben saglikla cikayim ameliyatdan ve rahmime yapismasin yapisa rahmimi alirlar :( o yuzden cok tedirginim
Mothersone Ilawka 32. Haftada gittim plesanta aşağıda ama doğum kanalını kapatmamış dedi şuan 34 haftalığız haftaya kontrolüm var inşallah doğum kanalını kapatmamıştır
Ilawka pumpkin insAllah bendede cikar ama doktor artik cikmaz dedi. Yarin baska doktora gidicem insAllah
Merryy Ilawka 35+3 haftalığım canım benim bebeğim yan duruyor bebeğim plesantadan dolayı 29. Haftamda kanama yaşadım sonra kesildi eğer yoğun kanama olursa doktorum acil doğum olabilir dedi
Merryy Kardelen92 canım benim bebeğim yan duruyor yan durduğu içinde geriliyor bazen çok canımı acıtıyor karnım sertleştiği için onun dışında öyle bi şikayetim yok
Wonderanne Ilawka rahim alınmasıni duymadım açıkçası sadece erken doğum riski var ondan da korkma dinlen yat kalkma hic
Ilawka Wonderanne evet bende cok fazla asagida opdugu icin deliyin tam ustunde duruyo bende plasenta. Doktor yapismasinsan korkuyo ve haraket etme plasenta kopmasin diyo yoksa kanaman olur erken dogum olur
Ilawka Wonderanne rahime yapissa rahim alina biliyo bazen mesaneye bile zarar vere biliyo Allah korusun. Plasenta deliyin ustunde ise Is ciddi ola biliyo sorunlar artoyo bende o yuzden korkuyorum
Wonderanne Ilawka dediğim gibi hemşireyim hiç plesenta pleviadan dolayı rahim alındığını duymadım en fazla normal doğum olmaz sezaryende güzelce temizlerler plestayi çıkarınca
Nuros 26 haftslikten asagidaydi doktorum 30 haftada genelde cikar dedi, carsamba kontrolde yukari cikmis dedi
CigdemMeryem Ilawka Bana da plasentan yapışık dedi bu durumda sezaryen olucaksın dedi ama benim kanamam felan yok ve doktorum ağır iş yapma felan da demedi anlayamadım 🤷♀️
Gulay_58 CigdemMeryem benimde aşağda 18. Haftadayım ama yukarı çıkabilir de. Beni. Sen şuana kada çok şükür kanamam. Olmadı dinlen diye de bi şey demedi doktor
Senos111 Ilawka benimde öyleydi canim 20. Haftada belli oldu kapatıyordu tamamen 20 gün rapor verdi dinlendim hep 23. Haftada perinatolojiye gitti detayli ultrasona kendiliginden 5 cm yukari çıkmış bende ilkten çok korkmuştum düzeldi sonra
Ilawka Senos111 ben bugun baska bir doktora gittim ultrason 28 e kadar cikar dedi ama doktor artik cikmaz dedi