_Koncuy_ Nane yağı duymuştum bende baş ağrısı için. Hatta onların stick şeklinde olanları varmış. Sinüslere iyi gelir mi bilgim yok ama migreni geçirdiğini duymuştum 👍Şakaklara sürmek lazımmış.
Ayazuras Papatyakalplikadin evet ev yapımı olucak Hangi ildesin bilmiyorum ama paZarlarda yapan yerler vardır illa bizim burda pazarda oluyor genelde
Papatyakalplikadin Wonderanne Ayazuras Dilara-sadik Songul_grn Çok teşekkür ederim hanımlar, Allah razı olsun 🌸
Wonderanne Papatyakalplikadin bende sinüzit oldum sağlık ocağında doktor izotonik su aldırdı beni baya iyi etti yani kimseyi dinleme birine etmezse başkasına fayda edebilir
Songul_grn Papatyakalplikadin C grubu ilaca giriyormuş Awmigran X grubu ilaçlar çocuk için zararlı o yüzden benimki kullan dedi aslında beni majezik kesiyor ama o yasak
Dilara-sadik Papatyakalplikadin evet doğal tuz olması önemli kaya veya deniz tuzu senşn evdeki de ikisinden biridir ilk etapta tuzunu tam bir çay kaşığı koyma biraz daha az koy yakmasın çok. Şırınga konusunda da ben denemedim ama burun deliğine soktuğunda hiç boşluk kalmıcak şekildeyse olur bence çünkü orda amaç bir burun deliğinden suyu sıkıp diğerinden çıkarmak