9816tt Kızlar selam şimdi hastaneden çıktım ben kendimi bugün tam 34 e girmiş sanıyordum cuma günleri doluyor haftam ultrasonda 33 çıktı uygulama da 34 gösteriyor. birde doktor 46 cm boy 2155 kg dedi sizce nasıl kilosu
CananAkdag 9816tt Bebek 1 hafta geriden geliyor kuzu o zaman 34 haftalıksın ama bebek 33 de kalmış benim 34 de 2450 gramdı beslenmeme dikkat et bu aralar
Gulanelis 9816tt 33 haftaya göre gayet iyi değerler ayrıca 1 hafta geri ve önde olması problem değil takılma onlara
9816tt Gizemhande CananAkdag Deleted5544 ama geçen ay gittiğimde 30 haftalıkken 31 haftalık çıktı bebek 1 hafta önden gidiyor dedi bide sizinde sürekli ultrason da doğum tarihi değişiyor mu ben geçen ay gittiğim de 14 Hazirandı şimdi 26 Haziran yazıyor
Deleted5544 biraz geriden geliyor demekki canım. bende aynı haftadayım dün gittim 32+4le uyumlu cıktı 2018 gram kilosuda. 2-3 hafta olmadığı sürece sıkıntı olmuyor gerilik
Deleted5544 9816tt gerilik veya ilerilik çıkarsa tahmini doğum tarihi kağıtta değişir. ama siz yine regl tarihinize göre baz alıcaksınız doğumu. kağıttaki tarihe göre olmuyo doğum, reglye göre oluyo
CananAkdag 9816tt tamam işte önce ilerideyse ozaman şimdi 1 hafta gerideyse 2 hafta gerilemiş aslen doktorun birşey demedi mi bu konuda benim en başından beri hiç değişmedi umarım da değişmez
ikiprensannesiiii Benim doktorum iki hafta ilerilik veya gerilik olmadığı sürece problem saymıyoruz demişti cnm kafana takma stres olma 🧡