Meltemguvenir Zeynno banada 12. Haftamda %65 kız dedi 2 hafta sonra gittiğimde kesin kız dedi değişmedi kızım olucak 🎀 erkekte daha net belli oluyormuş diye biliyorum ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi 🙄
SonGoku22 Kolay kolay değişmez canım erkeğin Cinsel organları genelde toplu olduğu için kabarık durur ondan bi tahmin yürütmüştür sen gene 2 hafta sonra kesin sonucu öğrenirsin sadece hayırlısını iste
Zeynno yagizimm ilk kızımda önce erkek demişti doktorum ilk çocuğumdu ve cinsiyet ne olursa olsun önemli değildi sonraki kontrolde kız dedi sevindim çünkü anneler ilk kızı olsun istiyor eşimde çok seviyor kız çocuk. İkinci hamileliğim ilktekinden çok farklıydı hiç bulantım olmadı diğerinin tam tersiydi ama yine kızım oldu. Kaynanam benim yanımda eşime bebeğimizin cinsiyetini sordu eşim kız deyince kaynanam hiç sevinemedim dedi. Eşim çok kızdı annesine kızlarımın tırnağını 10 erkeğe değişmem dedi. Eşim çok güzel konuştu ama kaynanamın erkek takıntısı beni çok üzdü. Şimdi 3. Hamileliğim farklı doktora gidiyorum 12. Haftada erkeğe benziyor ama kesin demiyorum dedi. Sezaryen ile doğum yapıyorum ve 3. Den sonra daha çocuk yapmak zormuş. Hayırlısıyla değişmez bu sefer inşallah 🤲
Nilinannesii yagizimm bende tam olarak aynısını yaşadım 12 de erkek dediler 16 da kızım olacağını öğrendim 🤗
Angelada Ben 12 haftamda gittim dhaa çok erken dedi cinsiyet için söylemedi kendi doktorum anlar mı acaba ikili test doktoru söylemedi
Prenses58 Zeynno değişir benim hep erken söylediler hep yanıldılar kızıma erkek dediler oğluma kiz dediler yani azcik daha bekle derim
cicis_anne00 Zeynno değişti canm 12 hafta iken erkege benziyor %90 dedi 17. Haftada kız dedi kız bekliyoruz 🙈
Elifdoan Zeynno değişebilir canım kesin olmamakla birlikte, kordon da olabilir erkek dedigi, burda yazılan hikayelerde doğuma kadar erkek denilip doğum da kız gelen bile var 😊 mavi emzikli mavi battaniyeli bir kızım var yazmıştı arkadaş
Zehra1905 Bende değişmedi 12. haftamda kız dedi her kontrole gittiğimde sordum kız dedi salı günü detaylı ultrason vardı gene kız dediler 23+5 im şuan. İleride değişir mi Allah Kerim
Zeyneb51 Zeynno 12 haftamda erkeğe benziyo ama deisme ihtimali var dedi 16 haftamda kesin erkek çıktı deismedi
Eloni_12 12 de değişme olasılığı tabiki de var . 12 çok erken bir vakit bazen kız organı da biraz çıkık durduğu için doktor benzetiyor. Çoğu doktor cinsiyet söylemekten kaçınır bu haftalarda. 16 da kesinleşir kendini ayarlama sakın