Mucizebebegim3 elhamdulillah ki bebeğin iyi benim bebeğimde 38. Haftada doğru bir kordon dolanmalı vs de yoktu doğdu ciğerleri gelişmediği için küvete aldılar o odada yanının boş olmasını çok iyi bilirim. Hemen ayağa kalktım ki yavrumu görebileyim diye sonra beni taburcu ettiler bebek yok eşimle arabada yattık bebeğimiz küvezden çıkana kadar bir gece ben yine teşbih çekiyorum bi yandan da otoparkt yürüyorum o esnada doktorumuz Ali Oruç bey geldi hastaneye tansiyonum düştü tabi benim koşturarak gittik yenidoğan yoğun bakımı kapısına bilgide vermiyorlar bebeğimi saat 10 da görebildiğim için bekledik mecburen ağlayarak 10 gibi bizi içeri aldıklarında doktorumuz Ali Oruçun kızımın küvezi başından uykulu bir şekilde kalkarken gördük o gün öğrendik ki kızımız 2 sürfaktan yani ciğer iğnesiyle toparlamamalılar yeniden atak geçirmiş dokturumuz 3. İğneyi yapmış nefeslerini takip etmiş uyumayarak tıpkı bizim gibi şimdi maşallah 1.5 yaşında sağlıklı Allah doktorumuzdan ebeden razı olsun. Sizde çanınızı hiççç sıkmayın yavrunuza kavuşunca herşey daha iyi ve yolunda olucak