EmiriinAnnesi Sedacolak yok kuzu 0rh kan birbirine verebiliyor kan uyuşmazlığı görünmez bu ikili arasında bn 0rh+ eşim AB rh- ti ama bzde yine sorun çıkmadı çok şükür
Yaseminilter Sedacolak bizde ben ab rh- eşim a rh+ olunca uyuşmazlık çıktı hamileliğin ilk zamanlarında test yaptılar bebek benim kanımdan yani negatif çıkınca sıkıntı olmadı ama babadan yani pozitif çıkarsa problem oluyormuş iğne falan vuruyorlarmış galiba
Erdeminannesi0219 Sedacolak bizde eşimle böyleyiz ben 0+ o 0- oğlumuz 0+ oldu 😊 sizinki de 0 dan başka kan grubu olmayacak ☺️ Kan uyuşmazlığı da yok sizde. Anne negatif baba pozitif olunca oluyor uyuşmazlık
brcaky Ben bugün kan uyuşmazlığı iğnesi olmaya gidicem bildiğim kadarıyla anne negatif baba pozitifse uyuşmazlık yaşanıyor. Benim kan grubum a rh(-) eşiminki b rh(+) ancak siz yinede doktorunuza sorun belki bizlerin bilmediği handikapları vardır
Yaseminilter Mrvaka indirekt coombs testini yaptılar kan aldılar annenin kanından çıkıyosa sıkıntı olmuyo
Mrvaka Yaseminilter bu testi benden kolumdan kan alıp yaptılar 8.haftamda negatif çıktı bu ne demek oluyor peki ?
brcaky Mrvaka bebeği vücudun zehirlememiş demekmiş zaten pozitif çıkarsa sıkıntı oluyomuş benimde testim negatif çıktı doktor zaten görmek istediğimiz sonuç buydu dedi
Gul-08 Mrvaka benim de 28. haftada negatif çıktı test sonucum ama önlem amaçlı 1 doz iğne vuruldum yine de