Zuhraa Melek_________ ben varım canım ilk hamile oldugumu ogrendim 1 gun sonra kanamam basladi kimyasalmis
Ayseozerckr Melek_________ ben varım canım hatta 2 ay üstüste yaşamış olabilirim 2.den emin olamadık çünkü beta hcg sıfırlamış mi bakmak gerekiyormuş ben adet olunca düşmüştür diye baktırmamıştım dr sıfırlamamış olabilir demişti neyse sözün özü şimdi 13 haftalık bebişim çok şükür 🙏🏻 Kimyasal gebelik kadınların nerdeyse yarısında görülür çoğu farketmeden adet gecikmesi diye düşünüyormuş. Yani gebe kalmana engel değil içini rahat tut vakti zamanı gelince olur insallah sağlıklı bir şekilde🙏🏻🙏🏻
Gzmbzks Melek_________ Bende kimyasal geçirdim canım şuan hamileyim 35+1 haftalığız hemen hemen çoğu kadının başına geliyor kimisi farketmiyor bile 😊
Melek_________ Pnarvrl aynen bende ılk kez hamıle kalmıstım o da kımyasal Zuhraa bnmde oyle oldu uzulmustum
Melek_________ Zuhraa aynısı benımde oldu 1 gun sonra kanama oldu kac senelık evlısın ılk hamılelıkmıydı
Melek_________ Ayseozerckr inşallah ılk kez cıft cızgı gormustum sevınmıstım ertesı gunu kanamam oldu uzuldum ama mutlu haberlernızı alınca sevındım ınsallah hayırlısıyla olur bnmde 😊
Ozlemkubra Melek_________ bi kürtajım oldu onun üstüne 4 ay geçti kimyasal gebelik geçirdim. 1 hafta sonra hasta oldum sonra tekrar kimyasal gebelik geçirdiim yine adetim 1 hafta gecikti. Ondan 2-3 ay sonrada normal hamile kaldım canım şuan şükür 28haftalığız
Duyguaydin81 Melek_________ ben 6 ay sonra hamile kaldım canım ilki kimyasaldı üstüne 6 ay sonra tekrar oldu çok şükür
Pnarvrl Ben kimyasal yasadim. Ardından 1 kere regl oldum sonraki ay hamile olduğumu ogrendim. Kimyasal olmasi normal yollarla hamile kalabildigini gosterir. Sonrasinda daha kolay hamile kaliniyor demisti doktor
Zuhraa Melek_________ evet ilk gebelikti canım daha 8 aylık evliyim kimyasaldan sonra hemen hamile kaldim ben adet olmadan şuan 7 aylık hamileyim
Melek_________ Minigimm0717 ınsallah benımde oyle olur dıger ay kalmadan hamıle kalırım ılk hamılelıgım kımyasal oldu 😊
Aykan Melek_________ benimde oldu öğrendim 1 hafta sonra kanama başladı aradan 2 ay bile geçmedi tekrar hamile kaldım şuan 22 haftalığız 🥰👶🏻
Melek_________ Aykan rabbım kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla geecekten içimde umut oldu rabbım bana da nasıp etsın hayırlısıyla 😊😊💕💕