Fatima1996 Çok sert vurmaya başladı artık🤷🏻♀️Böylemi sizdede çok hareketli ve sert hareketler ediyo 🥰
_mucizem_ Fatima1996 29+4 artık canım acıyor valla canım 🙈 uyuyunca da neden hareket etmiyor diye panik yapıp uyandırıyorum uyanınca da vurdukça kıvranıyorum 🙈😍
Hta Fatima1996 evet cnm suan ben de tam 29+1 oldum bugun 😊 aynn benimkide oyle cok sertleşti hareketi artik bende hareket etmeyince uyandiriyorum bazen tedirgin oluyorum hemen
Meralvedatazer Fatima1996 benim de kaburgalarımı çok acıtıyor birde dirseğini mi diz kapağını mı artık neresiyse sürtüyor daha fena😅
Fatima1996 Aynen canım 😂uyuduğu zaman sessizlik oluyo sanki özlüyorum 😁ama uyanık zamanlarında hep bi caba anneyi delirtmek cabası
Fatima1996 Hta hamd olsun her gün ayni hareketler gün geçdikce artıyo 😁geceleri hele uyumak istediyimde vuruyo hareket ediyo
Hta Fatima1996 valla cnm benimki hic daha uyurken uyandirmadi artik hareket etme saatlerini biliyorum saati gelince ozellikle hareket etmesini bekliyorum oturup ama bi ses olunca filan uyaniyo 😊
aysehifa4 Fatima1996 tek değilmişim 😄 29+3 olduk tek tekme atsa herhalde eliylede vuruyo aynı anda 2 yerden vurunca kıvranıyorum resmen ama yaşadığını sağlıklı olduğunu bilelimde varsın canımızı yaksınlar 🥰
Hta Fatima1996 evet cnm bugun oyle dedim ama sahurdan sonra saat 6 da uyudum benimki baya hareketliydi ya da benim uyku agir ben uyanmiyorum bilemedim 😊
Fatima1996 Hta bende sabah namazından sonra uyuyorum ama uykum fazla hafifledi 6aydan sonra hic öyle uyuyimde hic bişeyden haberim olmasın gibi bir uyku olmuyo🤷🏻♀️Doğurdukdan sonrada uyutmaz artık ufaklık😂
Betul55 Fatima1996 benimde 29+4 tekmeler fena🤭 bir de sanki döndüğünü hissediyorım bazen garip ☺️ Son zamanlara doğru nasıl olcak acaba😅
Fatima1996 Betul55 aynen bende dönüyor hiss ediyorum sert hareketleri o yüzden dışardan bakınca biliniyor😂qarnım göbək atıyor sanki😂
123abc Fatima1996 maşallah gayet iyi hareketli canımı açılıyor 😂ama uyuyunca sanki bende öyle rahatlamış uyumus oluyorum ki
Fatima1996 123abc evet uyuyunca oda uyuyor sanki ama gecenin bur vaktinde tekmesi sert oluyo onu hiss ede biliyorum bide sabah uyanır uyanmaz ida dönmeye başlıyo hiss ediyorum