Snglsalci Mavimm_ 38+4 olduk korku var evet ama doğurma isteği daha ağır basıyor artık bi an önce gelsin kavuşalım istiyorum 😇😇
Mavimm_ Deletedmom021 korku her insanda olan birşey canım ama bazıları içine bastırabiliyor tek fark bu 🙏🏻
Melikekrtc1 _Merveozdemir_ Bende aynen canım adet sancımı görenler doğum da bile böyle sancı çekmedim derdi bana. 8 aydır adet görmüyorum oh sancısız ne güzel diyorum. Bu yüzden sezeryan seçtim 🤷♀️
_Merveozdemir_ Melikekrtc1 Aynen valla ya bende diyorum oh ne güzel adet sancısını unuttum diyorum ama acısı çıkcak biliyorum ben bi cesaretle normal seçtm o sancılarıma rağmen ama inşallah başarabilirim 💪🏻 🙄
akovalardan Mavimm_ ALLAH yardımcınız olsun kolay doğumunuz olsun inşallah bolca dua edin.ben hep dua ediyorum inşallah güzel geçsin diye bi an önce elimize sağlıkla almak nasip etsin 🤲🌺
Asumrl Korku var ama cok agirlastigim icin saglikla dogurmak istiyorum dogumdan ziyade bebegime bisiy olursa korkusu var bir an once kavusmak istiyorum ona artik son haftar asiri zormus
Mavimm_ Asumrl hamileliğin en zor aylarından biri son aylar allah yardımcımız olsun geriye sağ Salim elimize almak kaldı 🙏🏻💕