Destinaroza Prens_annesi12 valla bizde boyle bnde saniuirdum ucretli ama doktorla konustum boule dedi ayni hstanede eltim de normal yapmisti bedava hicbisey odemedik dedi sok oldum inanmadim dktora sorfm bnde dogruymus
Zehrayildiiz [bilinmeyen] Merhaba benimde ilk gebeliğim.. Buraları pek bilmiyorum, buraya gelin geldim instagram adresiniz vs. varsa takipleşip konuşabilir miyiz? Yardımcı olmak adına.. Bağcılarda ikametgah eden başkaları da olabilir, teşekkür ederim şimdiden :)
Zehrayildiiz [bilinmeyen] Merhaba benimde ilk gebeliğim.. Buraları pek bilmiyorum, buraya gelin geldim instagram adresiniz vs. varsa takipleşip konuşabilir miyiz? Yardımcı olmak adına.. Bağcılarda ikametgah eden başkaları da olabilir, teşekkür ederim şimdiden :)
Zehrayildiiz Mrv13 öyle çok uzak bi yerden değil ama yine de bilmiyorum. Daha önce Fatih’te oturuyordum.. 🤗
Mervenur_kcbs [bilinmeyen] merhaba kaç haftalıksın bende Bağcılar’da oturuyorum hangi hastaneye gidiyorsun 🌸
Zehrayildiiz Mervenur_kcbs Medicine gittim bir kere, çarşamba yine randevum var. 3 hafta 5 günlük olduk sanırım pek saymayı da bilmiyorum ki😕
Sevgigursoy [bilinmeyen] bende Rahime hanıma gidiyorum ilk Sibel hanıma gittim memnun kalamadım şuan Rahime hanımdan çok memnunum nasip olursa doğumumu ona yaptırıcam
Afrze Bende medicine bagcular . Sezeryan 2 bin. Normal 1750 demişlerdi. Ayrıca kendi dr umuzda olacak mı olmayacak mı bello değil . Sezeryan olursa olacak .Normal olursa hafta ici mesai de olack. Yoksa yokum dedi. Hafta sonu ve gece olursa doğum yok . Bu arada dr umuz yasemin hanım .
Afrze Bende medicine bagcular . Sezeryan 2 bin. Normal 1750 demişlerdi. Ayrıca kendi dr umuzda olacak mı olmayacak mı bello değil . Sezeryan olursa olacak .Normal olursa hafta ici mesai de olack. Yoksa yokum dedi. Hafta sonu ve gece olursa doğum yok . Bu arada dr umuz yasemin hanım .