Melissvc Merhaba sağlıkla büyütün bebeğinizi🙏 bende haftaya sezeryan olucam kısmetse, kaç haftalıkken sezeryan oldunuz acaba bide ben sütünüz hemen geldi mi onu sormak istiyorum genelde sezeryan doğumda sütün geç geldiğinden bahsediyolar da😔
Sslnry77 Melissvc 38+3 de oldum. Suyum geldiği için o günde oldum ama korkularım vardı solunum sıkıntısı çeker mi diye şükür birşey olmadı🙏🏻 Ameliyattan sonra da sütüm hemen geldi 🙏🏻 Pozitif düşünün öyle olsun. Sağlıklı doğumlar ✨
Sslnry77 Selin648 amin inşallah🙏🏻 Lavman yapılmadı sonda ameliyathanede anestezi yapıldıktan sonra takıldı hiç hissetmiyorsunuz zaten. Uyuşukluk geçince oda da çokarıyorılar oda hiç acıtmıyor
Sslnry77 hulyafatmadmr inşallah teşekkür ederim🙏🏻 Ameliyathane de hiç kesildiğinizi düşünmeyin eğer spinal olacaksanız sadece bebeğinizi düşünün daha kolay geçiyor. Çünkü bütün baskıları çekişmeleri hissediyorsunuz ama hiç acımıyor. Spinal iğne de hiç acıtmıyor vurulurken kasmayın gevşek kalın ve hareket etmeyin. Birde Burda okumuştum bende ameliyat esnasında kafamı oynatmadım ondan mıdır bilmiyorum baş ağrım olmadı. Ha birde yemek içmek serbest olduğunda bol bol nescafe içip bitter çikolata yemiştim omdan da olabilir. Sütüm hemen geldi şükür. Emzirmeden önce gelen bir iki damlayı göğüs ucuma yaydım o şekilde emzirdim ve emzirme sonrası krem kullandım. Hiç yara olmadı. İlk bir iki gün sızlama acıma olmuştu ama oda geçti:) aklıma gelenler bunlar ha birde bol bol yürüyün. İlk kalkış evet zor ama dayanıklı olursanız ve bol yürürseniz dikiş yeriniz çok çabuk toplanıyor.
hulyafatmadmr Sslnry77 çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi uygulayacağım. Zaman ayırdığınız için çooook teşekkür ediyorum 😘
Sslnry77 NidaTrk93 bende çok korkuyordum ama tahmin ettiğim gibi değildi. Çok kolay diyemem çok zormuş dediğim anlarda oldu ama dayanıklı olursanız bir kaç güne toplanıyorsunuz. Tabii birde bünye meselesi acı eşiği meselesi. İlk kalkış çok zordu yere bakmadan karşıya baktım kalktım başım dönmedi ama nefes alamadım nefes nefese kaldım dik durmak biraz zor o bir iki adım zor. Ama biraz yürüdüğümüzde hafifliyor. Gerçekten sırrı yürüyüş. Kendinizi yormadan ara ara yürüyüşler yapmalısınız ilk günler zor olsada bebiş dayandırıyor merak etmeyin👼🏻
Sslnry77 Pnrr06 amin inşallah🙏🏻 Spinal oldum iğne vurulduktan sonra sonda takıldığı için hiç hissetmedim bile. Uyuşukluk geçtikten sonra çıkarıyorlar bende acıyacak demiştim ama inanın hiç anlamadım bile hiç acılı bir işlem değil. Ameliyat esnasında bütün baskıları çekmeleri hissediyorsunuz ama acı hissi olmuyor. Ama bir ara nefesim benimde yetersiz gibi olmuştu ama acı hissi hiç bir şekilde olmuyo
Sslnry77 Gulcangzl16 aminn inşallah🙏🏻 Spinal yapıldıktan sonra takıldı zaten hissetmedim. Ama uyuşukluk geçince çıkarıyorlar hemşire gelince bende bi heyecan yaptım acıyacak şimdi dedim ama hiç acılı bir işlem değil dedi ve o esnada çıkarmış bile hiç hissetmedim 😀
Sslnry77 Aysegulyeter belden uyuştum kesinlikle çok rahat çünkü hep uyanık olduğunuz için ağrılarla birden uyanmıyorsunuz. Ama ameliyattaki çekişmeleri baskıları hissediyorsunuz acı olmuyor. Zaten serumlar ağrı kesiciler yapılıyor çok dayanılmaz ağrım olmadı adet ağrısı gibi ağrım oldu. Oda beni etkilemedi çünkü ben daha fazlasını bekliyordum. İşin Yürüyüş kısmı ağrılardan daha zor :)
Sslnry77 Mltmdfn bende çok tedirgindim ameliyata girerken ilk defa ameliyat olacağım için. Etrafa hep meraklı gözlerle baktım kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim hazırlıklar yapılırken masaya yatınca 😀 direk ben bu lambadan görmicem demi kapatacaksınız önümü demiştim 😂 doktorum geldi nasılsın diye örtüden kafasını uzattı iyiyim dedim kafasını çekmesiyle bir ağlama sesi😇 zaten o an ben iptal oldum. Aklım sadece bebekteydi bütün çekilmeleri baskıları hissettim ama acı olmadığı için rahatsız olmadım. Ameliyat sonrası da serumlar ağrı kesiciler yapılıyo o yuzden ağrılar dayanılmayacak gibi değildi adet ağrısı gibiydi. Yürüyüşler çok zordu beni en çok zorlayan o oldu. Bu arada bende 38+3de oldum şükür bir sıkıntı olmadı🙏🏻
Sslnry77 fsyhslg amin inşallah 🙏🏻 2-3 bardak nescafe çay bitter çikolata Allah ne verdiyse 😂😂 çok şükür baş ağrım olmadı🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sslnry77 NidaTrk93 hayır bir kaç yürüyüş zorlu oluyor. Çok su içmeniz isteniyor özellikle su içip yemek yedikten sonra kalkmak zorlu çünkü mesane baskı yapıyor dikiş yerine. Ama 3.gunden sonra o da hafifledi