Zehra1905 Kızlar 23+4 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini dünden beri az duyuyorum sizce normal mi? İlk bebeğim olduğu için endişeliyim
Gamzedngdn Zehra1905 kuzum o haftalarda daha küçük olduğu için az hissetmen normal daha küçük oluyor son haftalara göre 🤲 birde arada yorulup daha fazla uyuduklar günler oluyor 30 dan sonra her an tepecek 😂
Canselugr Zehra1905 bende az hissediyordum o haftada normaldir canım 25 haftalıgum suan hissediyorum ve karnım da sertlik oluyosuyo neden bilmiyorum hareket edince daha ı belirgin oluyo bilmıyom ilk gebelıgım benımde
Zehra1905 Minnosh ben genelde geceleri hissediyorum gündüzleri uyuyo sanırım ama dün gece bu gece fazla hissetmedim olduğundan azdı yani
Zehra1905 Gamzedngdn ayy çok teşekkür ederim canım içim ferahladi şimdi 😊 hareket etsinde tepsin ya duymayinca canım sıkılıyo 😂
RuzgarsMommy Zaten daha az duyarsin bu haftalarda endişe etmenee gerek yok 30 haftaya kadar değişiklik gösterir hergün cok hareketli olmayabilri bunda korkulcak bisey yok
Zehra1905 RuzgarsMommy ilk olduğu için ister istemez endişe ediyor insan teşekkür ederim cevabınız için
Gamzedngdn Zehra1905 evet canım öyle oluyor hatta ben geceleri birkaç saat hareket hissetmeyince uyumayıp tekmelesin diye beklediğim oluyordu ama artık uyuyamıyorum zaten 😄 sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🤰🏻🌺
ElifOncul Ben de 23+5 im 3 gün önce çok hissetmeme rağmen 2 gündür resmen neredeyse hiç hissedememiştim. Bugün maşallah halay çekiyor.. bu haftalar normalmiş canm 18 saat uyuyormuş bu haftalarda
Sermhiante ElifOncul aynı günlerimiz🥰 bende gündüzleri çok az hissediyorum korkuyorum bazen bide burdaki hikayeleri okudukça çok tedirgin oluyorum Allah kimseye kötü şeyler yaşatmasın sağlıklı alalım bebişlerimizi kucağımıza
Zehra1905 ElifOncul oh oh maşallah ne güzel valla onun halaylarini yesinler hep hareketli olsun bebislerimiz 😊
Zehra1905 Canselugr haftaya kontrole gidicem sorucam doktoruma bende sertlik oluyo arada ilk bebegim olduğu için çok bilgisizim ve herşeyi öğrenmek istiyorum ters bişey olsa canım sıkılıyor düşük tehlikem vardı o yüzden hareketlerini duymayinca acaba diyorum korkuyorum