Sbelatmc Meraba 17. Haftalık hamileyim plasenta aşağıya yerleşmiş ve 1 aydır aynı yerde. Bu durumda olup sonra dönen var mi.
sule-0606 Sbelatmc benımde oyleydı ılk ıkı ay kanamam oldu hatta hep eşi asagda denıldı 26 haftalıgım 21 de gttmde cıkmıs yukarı dedı doktorum zaten zamanla cıkarmıs sızınde oyle olur
Leylacicek Sbelatmc benimde aşa da ama çıkmadı malesef senin üzülmen icin erken daha 28 haftaliga kadar yukarı çıkabilir bazilarinda 32 haftasinda bile cikiyomus ben 30 haftaligim hala asa yerlesimli o yuzden ayaga kalkamiuirum surekli yatmam gerekiyo sende sakın kendini yorma cok dolasma ayakta yat hep riski azaliyo
tugce67-67 Sbelatmc benim 12.haftadan beri o şekildi 20-22 gibi çıktı canım.kendini çok yorma ilişki ,spor zaten yasak.çıkmasada korkulacak bi durum yok sezeryan olursun bebeğe zararı yok.dikkat et sadece kanama olabiliyor o şekil bir şey yaşarsanda hemen doktoruna başvur kendim yaşadım 30+4 oldum çok şükür şuan baya çıktı yukarıya normal doğuma engel değil dedi 🤗
Mervis14 sule-0606 canim kac haftalarda kanama n oldu Bende 12 haftaligim dün Cok kanamam oldu Ama durdu allaha sükür
Sbelatmc Leylacicek inşaAllah düzelir canmm hayırlısı Allah dan. Bende dikkat ediyorum yatıyorum ama ilk bebeğimi kaybettim 3.5 aylık hamileydim şimdi herseyden korkar oldum
Eliz01 Benim de 21 hafta da aşağıdaydı kanama falan olmadı 37 haftadayım rahim ağzını tam kapatmıyor marginal previa dedi normal doğumu deneyecez sıkıntı yaşamadım sadece Doğum da normal de olsa sezeryan da kanama riski var oda doktor benlik birşey müdahale ederim kanama olursa dedi o kadar ☺️En önemlisi hastanenin tam teşekküllü olması lazım kanama olursa kan bankası anestezi uzmanı 7/24 hastane olması gerekiyr
Sbelatmc Eliz01 inşaAllah yukarı çıkar yâda tam kapatmaz rahimi. Bana tam yerleske demedi ama aşağı yerleşimli dedi canm.Allah yardımcımız olsun doktor çok onemli
tugce67-67 Mervis14 benimde 12 de olmuştu canım kanama doktor progestan vermişti fitil olarak bir aydan fazla kullandım ,bir hafta içinde lekelenme kesilmişti zaten.dikkat etmekte fayda var kendini çok yorma,ilişki ve spor zaten yasak demiştir dokturun
Sbelatmc tugce67-67 canm InsaAllah ya benm riskli gebelik zaten ilk gebeliğin düşük oldu kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum psikoloji olarak çok etkiledi ilk gebelik beni. Şimdi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak için elimden geleni yapıyorum. Evet ilişki ve spor yasak 15 dk dan fazla yürüyüş bile yasak bana..😔
Mervis14 tugce67-67 offf ya ne zormus canim Ben zaten hamileligimi ögrendimden beri yatiyorum progesteron da kullaniyorum allahtan hayirlisi artik
tugce67-67 Mervis14 öyle kuzum hiç stres yapma ben kesin bebek düştü diye ağlaya ağlaya gittim doktora şuan 30+3 oldum büyüyüveriyorlar kendini hırpalama 🤗
Leylacicek Sbelatmc haklısın kotu bi psikoloji ama merak etme plesentanin asa da olmasi bebegi hic etkilemiyo sadece azcik da kanaman olursa hemen git bekleme durduruyolar çünkü kanamayi onemsemezsen allah korusun erken doguma yol açabilir
Evita Sbelatmc ben, zamanla çıktı, kendini şartlama bi ay oldu orda kaldı diye, o hareket edebilen bişey, iyi düşün iyi olsun. Ağır iş yapmaman, ağır kaldırmaman lazım bir de.
Marryy Sbelatmc benimde bu haftalarda oldu 23. Haftaya kadar ilişkiyi kestik ev işini herşeyi bıraktım sadece dinlenerek geçirdim günlerimi 23. Haftada detaylıda rahimden ayrıldığını söyledi doktor sırtıma doğru arkaya gitmiş