Selam kızlar🤚🏻
Bende doğurdum sonunda😂26 nisan cumartesi günü dr kontrolüm vardı ntsye bağlandığımda canavar gibi agrım gözüküyordu fakat çok hafif adet sancısı gibi birşey hissediyordum.Doktorum bu bebek yarın gelir yarın sabah gel yatışını yapalım dedi ama hala olursa olur olmazsa eve gönderirler bekle derler diye düşünüyorum kendimce😂o derece doğuracagımı sanmıyorum..😆 hstaneye gittiğimde 1,5 cm açılmam vardı 2 saate 3 cm oldu ve agrılarım düzensiz geldiği için serumla oksitosin hormonu bagladılar sıklık aralığını düzenlemesi için..4 cm den sonra agrılarım tavan yaptı bir yandan koridorda eşimle yürüyoruz bir yandan çömelip kalkıyorum bebek kanala yerleşsin diye.Buarada koridorda yürürken bi su akıverdi ebe kıza suyum geldi sanırım dedim,hayır hanımefendi işemişsiniz ama dert etmeyin burda çok olur dedi😁😆orda bi kahkaha koptu🤣neysr Daha fazla dayanamayınca epidurali taktılar.ve 6 cm-7cm-10 cm derken 5.saatin sonunda hoop çatala çıkıverdim.Ikınma eğitimi almama rağmen çuvalladım ordaki olay çok başkaymış👀 neyseki yaklaşık 25 dk süren ıkınma operasyonu sonunda canım doktorumunda telkinleri ve yardımlarıyla koca yanaklımı kucagıma verdiler..ve dünya durdu benim için..☺️💛yine olsa yine normal doğum tercih ederim eğer aklınızda endişe korku varsa hiç takmayın olup bitiveriyor..doğum sonrası çok rahat ne sancı ne agrı hiç yatmadım toparlanma süreci çok kolay..(Tabiki şartlar mümkünse)herkese kolaylıkla bir avazda saglıklı doğumlar diliyorum💋