Kızlar bizde 38+4teyiz. Bu hafta çatı muayenesi oldum çatım uygun ama ne açılmam var ne yumuşamam doktor elimle uyardım rahim ağzını sancın olabilir dedi o bile olmadı. Nstlerde de sancım yok haftalardır kanala da girmemiş baskı hissetmememden anlamıştım zaten. Doktorum da 40a kadar mühlet veririm dedi ama sonra 39da sezeryana karar verdik ben biraz çarpıntı yaşıyorum dedm o zaman riske atmayalım dedi. Şimdi de pişman oldum hiç böyle hayal etmemiştim hep erkenden sancılanmayı açıklık olmasını bekliyodum kanala bile girmemiş beklesem 40ı geçecek gibi o saatten sonra da suni sancıyla zorlamak bebeği zora sokmak ne doktor ne ben isterim. Böylesi de sancısız ameliyat olmak en başından beri kendimi ettiğim motivasyona aykırı düştü hep bebeğim kendi gelmek isteyecek diye düşünmüştüm gelmeye de niyeti yok😔 sancısız sezeryanda ya sütüm gelmezse diye de endişelerim var çok üzgünüm sizce abartıyor muyum 😔 hadi bi cesaret diyip haftalarca normal doğumu beklemek de istemiyorum doktorum da zaten beklemez ama böylesi de benim için beklenmedik oldu.