Tsknaltunts Kızlar bugün devlet hastanesine kontrole gittim 20 haftalığım doktor detaylı ultrason yaptırman gerekiyor bu hastanede yok ama şehir hastanesinde yapılıyor randevu al dedi , merak ettiğim şu ; direkt randevu aldığım zaman gidince yaparlar mı yoksa gittiğim doktor tekrar dtylı ultrason için ayrı bi randevu mu veriliyor? Şimdiden sağolun 😊
hunilimom Tsknaltunts eğer perinatolog varsa o hastanede o bölüme direk randevu alınca hemen gidip oluyorsunuz ama yoksa kadın doğum doktoru randevu alıp o bi kağıtla seni gönderiyor mesela ben ikili test için kadın doğum hastanesine gittim doktor randevusu aldım o sevk etti yine aynı yere detaylı icin gittim kabul etmedi önce muayene olman lazım dedi bende uni hastanesinde özel bölümde yaptırdım
N6gksl Tsknaltunts evet cnm sen merak etme randevi alip hemen gittiginde yapilyo inşalla çok güzel sonuçla gelirsin evinee❤️
Tsknaltunts hunilimom anladım canım bakalım hemen randevu al dedi bana bulamazsın randevu dedi bende merak ettim teşekkürler 😍
ozlemral Ben özele gidiyorum orda doktor yönlendirdi randevu verdiler detaylı ultrasona yarım saat sonrasına kendi doktoruma
Mutter Hastanede yaptırmadım, doktorum farklı bir prof a gönderdi faka aradım randevu aldım direk baktı. Zaten kendi doktorunun ( en azından kendi doktorum için söyleyeyim) baktıgı şeylere bakıyor. Aynı detaylara yani, farkı bir rapor yazabiliyor🙂
Tsknaltunts Mutter anladım canım demekki hastaneye göre değişiyor bakalım benimki nasıl olacak teşekkürler 😍😊