huzur- Medipol Mega da detaylı ultrason yaptıran var mı nasıl geçti memnun kaldınız mı doktorun adı neydi perinatolog doktor mu baktı bilgi verir misiniz
huzur- Zeynepmom pardon isimden dolayı gaflete düştüm 🙂 ben bugün fiyat aldım 185 tl dediler SGK lı fiyat olduğu için mi acaba
Zeynepmom huzur- 185 tane tl ayrıntılı içinmi aldınız bilemiyorum bende sgk lıyım muayene ücreti olmasın
huzur- Zeynepmom ayrıntılı için aldım bizzat Veznede söyledi ama renkli değil dedi enteresan tekrar bi sorarım telefondan
Onetreehill Bende cuma günü yaptıracağım. Medipol değil ama gideceğim kliniği tavsiye ederim, doktorum yönlendirdi. https://www.drhalilaslan.com 400 TL
Saydnmrt Merhaba. Bende oluş hocaya gidiyorum hatta kızım yüzünü sakladığı için mayıs da tekrar gideceğim. Çok güler yüzlü ve iyi bir doktor. Ayrıca Prof. Muayene ücreti 600 Tl. 180 tl olması mümkün değil. Yanlış anlamışlardır.
Elifnurrr Saydnmrt ben de pazartesi günü gidicem ama 19 haftaya yeni girmiş olucam doktorum öyle yönlendirdi. Eğer haftam İçin erken derse tekrarki randevuda ücret almazlar değil mi ?siz de ikinci gideceğiniz için soruyorum.
Saydnmrt Heycanlianne kadın Doğum da nagihan hanıma perinatoloji bölümünde ise oluş apiye gidiyorum iki doktorda çok iyi 😊
Saydnmrt Elifnurrr 10 gün içinde giderseniz tekrar ücret almazlar. Benim biraz farklı oldu durumum muayenem eksik kaldı o yüzden tekrar ödemeyeceğim.