Te23 Kızlar suyum geldi ama çok değil iç çamaşırım tamamen ıslandı ağrım hiç yok doktora gitmelimiyim beklemeli miyim 39+1
hilal_yener Te23 doktoruna haber ver hemen duşa gir ve hastaneye git doktorum suyun gelırse hemen gel demıştı
Ezgiozkan Te23 canım 5 gün önce ablamın öyle oldu doğuma aldılar hemen hastaneye git ne olur ne olmaz.
Te23 hilal_yener Baharbal TAkilicci Buseeeeee Ezgiozkan Ruby kızlar az geldiği için emin olamayıp bueaya yazdım gittim hastaneye tabi bebeğin suyu iyiymiş çatı muayenesi yaptı ebe hiç açıklığın yok sancım az çıktı o kadar hurma yürüyüş hareket yaptım ama yok tavsiyeleriniz var mı
Kubbraa Keske buraya yazana kadar doktora yazsan benim elim ayağım dolaşır suyum gelse buraya yazmak en son aklima gelir 😂😂
Buseeeeee Hemen doktora git sancini bekleme bebek mikrop kapmaya açık şuanda canim m.etme hemen doğumun olmaz rabbim yardımcın olsun
Minoo01 Te23 benim bildiğin şarıl şarıl akmıştı. Çatım dar olduğu için zaten sezaryen olacaktım hemen gittim hastaneye
Ruby Benimde sabah iç çamaşırım çok ıslanmıştı ama su mu termi idrarmı hiç bişey anlamadım suan turnusollu kagıt koydum rengi de degişmedi bende burda bekleyim fikri olan varmı🙄
Ezgiozkan Te23 yerleri sil elinle diyecektim ama yapmışsın. Ebe ya da doktor bir tavsiyede bulunmadı mı canım