Ebru dmr177 inşaAllah öyledir, yıllar sonra çocuğuma”senin burnun çok küçüktü, korktum çok ağladım” demek istiyorum🙌🏼
Ebru Nilaydmr Rabbim en kısa zamanda Şafi ismiyle şifa versin, zor günlerimiz geçecek güzel günler yaşayacağız bebeklerimizle inşaAllah💓🙌🏼
Mervee Ebru inşallah canm, hamilelik çok zor bir süreçmiş gerçekten ama çok yanılma oluyormuş detaylı ultrason da olsun diğerlerinde olsun, ben de bu yüzden rahatım İnan, her şey Allah’tan ..
Mervee iremurat oluyor canm, benim bi arkadaşıma bebeğin kafa kemiğindeydi sanırım açıklık var dendi, eşimin bi arkadaşına da yüzde 80 down sendromlu demişler ama ikisinde de bir sıkıntı yok şükür🙏🏻
Sibel Nilaydmr ben de de klörud pleküs kisti var dedıler ayrıntılı ultarasona girdim önemli değil geçeçek denildi size acaba ne tür bir bilgi verıldı ?
Nilaydmr Sibel valla bana hemen nifty testi dendi sanırım acele ettim doktorum iki hafta sonra geçebilir demişti. Ama başka bir prof hemen test istedi
Sibel Nilaydmr acaba bilgi aldığınız zaman bunu paylaşır mısınız çünkü çok endişeleyım ben ve 3 haftada geçer denildi halen duruyor😞
Hezalsukran Nilaydmr Sibel arkadaslar benimde ulturasonda bsy cikmadi ikili testte ama kan testinde bir ihtimal goruldu nift testi mi neyse onu yaptirdim sonucu bekliyorum 15 gune dediler ne dusunuyorsunuz?
Nilaydmr Sibel şimdi üçlü test verdim. Ve nifty testi yaptırıcam 15 gün sonra çıkıcak sonucu. Detaylı ultrason zamanında da bakılcak kiste inşallah geçmiş olur şuan 16 haftalığız. Sen de beni bilgilendir lütfen bir değişiklik olursa. Allah yardımcımız olsun inşallah
Sibel Nilaydmr Amin sana da dua edecem namaz da sen de bana et😞 16 haftalıktı öğrendım şimdi 21 ama Hale’n küçük duruyor ayrıntılı ultrason ve 4 lü test yaptım temız çıktı ama halen duruyor istenmeyen bır durum dedı doktor ama tehlikeli de değil denildi hemen her sağlıklı gebelikte var denılıyor
Lamelif Ya bence şu ikili üçlü testler gereksiz bende yaptırdım dün ama insanın psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramıyor 🤔
Nilaydmr Sibel tabiki de bende sana dua edicem Allahım şifa versin bebeklerimize inşallah. Benim tek taraflı kistcikler dedi :/ az önce de nifty testi verdim bakalım inşallah temiz gelir