hcrtrmn Arkadaşlar su gelmeden önce yaşanan belli başlı bi durum var mı? Mesela bebek hareketli iken mi geliyor yoksa hareketsizken mi? Suyunuzun geleceğini önceden hissedebiliyor musunuz?
hunilimom hcrtrmn hissetmiyorsun canım yanı söyle bazılarının parça parça geliyor bazıları birden geliyor kimi de doğum anı ebeler patlatıyor benim gece gelmişti uykuda belimde bi agri oluştu uyandım ayağı kaltim pit patladı 😅
ilkbahar hcrtrmn önce nişan geliyo ya sümüksü kanlı bişey onu anlayabilirsen… Ondan sonra her an su gelebilir 🙂✌️
Pcoslubiranne hcrtrmn Benim lavaboda geldi.hissetmiyorsun öncesinde .Bir siralamasi yok nişan gelir ama suyun gelmez suyun gelir sonra nişanin gelir sancin olur suyun gelmez nişanin gelmez.Suyunu ebeler bile patlatabilir.
Hcrn98 hcrtrmn hiç sorma cnm valla bende 35 oldum çok aşırı merak ediyodum bu konuyu postu görünce daldım hemen
hcrtrmn hunilimom bir de bu 34-35 haftalıklarda genital bölgeye artan bi baskı oluyor. Zonklama şeklinde. Aniden sıcaklık hissi oluşuyor bende. Bu normal mi acaba?
Invisible-33 hcrtrmn bende 35+3 teyim bende de aşırı derecede genital bölgeye bir baskı var çatım desem aşırı ağrıyor üstüne göbeğim iyice düştü bazen çıkıcakmış gibi hissediyorum o derece aşağıda yani acaba yakın mıdır dersiniz ?
hunilimom hcrtrmn bebek kendini kanala itiyor vajinadaki kemikler doğum icin hazırlanıyor artık vücudun doğum icin çalışmalara başladı agrilar baskılar çok normal agrilar için magnezyum ve kalsiyum kullanabilirsin günde bir tana Beypazarı soda veya Kızılay içebilirsin idrar torbana baskı olduğu icin sürekli cisin geliyor gibi oluyor
hcrtrmn Bebeğin ultrason ölçümlerinde 3-4 hafta ileriden gidiyor olması erken doğması için bir sebep midir peki?
Scorpion hcrtrmn gebeliğin ilk haftalarındaysan eğer normal bir durum canım. Eğer son haftalardaysan 2 haftaya kadar normal ama daha fazla ileride yahut gerilik önemli diye biliyorum
Busraoztrk_ hcrtrmn canım bugün hastaneye gittim son ayım kazasız belasız hepimize inşallah nstye gireceksen yanımda kahkaha ile eşiyle muhabbet eden kadının bir anda suyu geldi hiç anlamadı anlamadık hemen nstye alındı doğuma götürüldü galiba ansızın tutamayacagımız bir su idrar gibi değildi bildiğin su
Hcrn98 hunilimom bunlar bende çok oluyo gerçekten hatta bzn acaba kalkınca suyum mu gelicek diye evhamlanıyorum psikoloji efsane 😂
MinikTavsanim hunilimom cnm bende akıntı var böyle bazen çok bazen az oluyor neden acaba su falan değildir demi daha 26 haftama yeni girdim
hunilimom Hcrn98 hahah bende sürekli çamaşırımı kontrol ediyordum 38 den sonda belki nisan felan gelir diye
Hcrn98 hunilimom 35 oldum ve neler olucağını deli gibi merak ediyorum galiba her akıntıya nişan mı diye gideri artık ilerde 😂
Babybel hcrtrmn vallahi yok belli olmuyor bi anda foşurrrr diye geliyor . Ben gece sabaha karşı 5 de uykumdan fırladım patladım Sandım
Denizkaplan hcrtrmn yok canım suyunun gelmesını onceden hıssetmek gbı bdurum soz konusu degıl dogum yapacgnxzı anlayabilirsiniz ama suyunuzun gelecegnı asla 😂