Gunes55 Bisey sorucam 34.haftamizdayiz bazen bebegim bi degisik hareket ediyor. Titriyor silkeleniyor gibi. Bizde mi bi anormallik var yoksa sizede ayni seyler oluyor mu
Esraorhan Gunes55 artık sert tek hareketlerdense öyle hareket ediyorlar, bazen benım karnımın içini sıyırıyor gibi oluyor 😄
Gunes55 KubraSS- hepimizde birden oluyormus normal demekki. Bebelerde skntidan artik ne yapacaklarini sasirdilar galiba horona vurdular 😂
Misssimsek Gunes55 bende aynı şeyi düşünüp duruyordum. Bizde 29 haftaligiz benim.kide titriyor bazen demek ki normalmis icim rahatladi
Gunes55 zumra2020 aynen yaa ama baksana bi suru insanda oluyorsa normal bise demekkibisey daha dusunmekten kurtulduk😊
Gunes55 KubraSS- Cydcyd Btlmstfa Gamzedngdn ikiprensannesiiii yagizimm Bebeler skldi icerde partiliyor bence. Hepimiz ayni yolun yolcusuymusuz endiseye mahal yok tesekkur ederim herkese. Saglikla sihhatle gelsinler insallah 😊
Btlmstfa Gunes55 bendede oluyor çok şaşırıyordum birden telefon gibi titreşime giriyor ben şok neyseki herkeste oluyormus rahatladık
ikiprensannesiiii Gunes55 canım bendede oluyor bazen sebebi bebek kordonuyla oynuyormuş dediler geçenlerde
yagizimm dun aksm basima gekdi 31 haftaligiz sanki birden hop die zipladi uykumdam uyandim. birden korktum ayni seyi tekrar yapti