Pikola_findik Kızlar ntsde iki kere sancim 100 cıktı doktor çatı muayenesi yaptı doğum yaklaşmış yarin gel seni yatıralım ona göre dedi. Ntsde sancı çıkınca yatış yapılıyor mu🤔benim ne nişanim geldi ne suyum
Fadiye Pikola_findik canım geçen hafta bende nstye bağlandım ve çatı muanesi oldum nstde sancım çıktı açılmam da var fakat benim sancım olmadığı için doktorum sancımın gelmesini bekle dedi yatış falan istemedi
Pikola_findik Fadiye bende bilmiyorimki canım bugün kontrolum vardi sen bu sancılari hissetmiyor musun dedi az az dedim yarin tekrar gel nstye bakalim ona göre yatiralım dedi anlamadimki
Pikola_findik Deletedmom185 inşallah sağlıcakla kavuşursunuz sizde bebisinize.benim anlamadığım asıl sancı gelmeden nasıl alacak.suni sancıyla mı sezeryanla mı.ben doktora sordum ben suni sancı kullanmıyorum artik farkli teknikler var dedi
perihankrkya damlaege 31 haftalık iken kontrolüm var da ondan sordum nts yazıyordu. Ben bilmiyorum da ne oluyor onda kalp atışı mi ölçülüyor bilmiyorum
damlaege @Emine_ Tam olarak bilgim yok sizi yanlış bilgilendirmek istemem. Bende henüz bir kere bağlandım ağrılarım çıktı. İkinci kez bağlanınca sorarım bu soruyu 👍🏻
Emine_ Sinemkhrmn teşekkürler 😊😊 yarın randevum var eğer nst isterse bakicam sancım varmı yokmu diye 😁