BraAlpAkta Bende bebişim doğmadan önce bez stoklamak istiyorum fakat kararsızım ya iyi gelmezse alıcağının bezler cildine. Sizce ne yapmalıyım yada marka önerisi olan var mı?
RabiaYamur BraAlpAkta ben suan birer tane prima premium care aldım en kücük boylarından 1 ve 2 numara bide sleepy aldım denicem hangisini begenrsem onu kullanıcam stoklamak biyandan da riskli günde 7 tane bez gitse ay hesabı yaparız ama kilosu ve gelişimi nasıl olcak onu tahmın edemiyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi BraAlpAkta bencede stoklama yapmayin cunku bebeginizin cildine göre devam edeceksiniz Benim oglumda komili kullaniyo memnunuz
B8use BraAlpAkta ben prima premium care aldim günlük 7 bez degisse 30 günde 210 adet 240 adet aldim sanirim o da 2 paket ediyor yani 1 ay da bu kadar gidecek sonra 2 aylik olacak 2 numara aldim yine kabaca hesap yaptim yetmezsede marketten aliveririz
Busedoruk RabiaYamur sllepyi cok alma derim ben bi paket alip dene cunku cok pisik yapiyor bosa para verme prima daha iyi
Guneskiz Bez stok yapmak yerine onun parasini bir kenara biriktirin çünkü evdeki hesap çarşıya uymuyor bazi bebek fazla iri oluyor aldığınız 1 numarayı kullanamıyor bile alır gibi maliyetini biriktirdim daha iyi