Merhabalar güzel anneler.. Çatı darlığından dolayı sezaryen oldu doğumum.
Cumartesi sabahı kontrolüm vardı doktorum hazırlıklı gel demişti , çünkü kasılmalarım çok artmıştı. Doğuma alabilirim ama sıkıntı olmazsa Pazartesiye kadar bekleyelim dedi, çünkü bebişim son haftalarda kilo alamıyordu. 2600dü belki büyütürüz dedi. Neyse gittik nstye bağlandım sancı çıktı. Doktor alttan bakmak istedi 1,5 cm açıklık vardı. Ben 1 gün önce dağ bayır gezdim eşimle🤣🤣 belki de ondan.
neyse doktorum 2 gibi doğuma alacağını söyledi.
( bu arada özelde doğum yaptım)
odaya geçtim damar yolu serum vs sanki zaman geçmiyor. Yanımda kayınvalidem vardı , virüs dolasıyla 1 kişi alıyorlar ama sağolsunlar dönüşümlü olabilir dediler. Kayınvalidem geliyor yarım saat duruyor eşim geliyor daha sonra ablam, sonra annem derken. En son odada annem ile konuşurken sedye ile geldiler hadi bakalım dediler. Tabi ben hemen ağlamaya başladım. Burda o kadar çok doğum hikayesi okumuştum ki hepsi beynimde zonkluyordu. Hemşire dedi ki söyle ailene 3.kata ameliyathanenin oraya çıksınlar görsünler seni dedi. Eşimi aradım biz annemle 3. Kata çıkana kadar hepsi ordaydı. Eşim geldi anlımdan öptü ikimizde çok ağladık. Ameliyathanenin kapısı kapanır kapanmaz hemşire çok güzel motive ederek susturdu beni. Neyse ameliyathaneye girdik, anestezi doktoru geldi oda çok konuşkan biriydi bi de yanında yardımcısı vardı , yardımcısı ameliyat boyunca seninle konuscam yapılan işlemleri anlatcam sana dedi tamam dedim. Anestezi doktoru kambur durmam gerektiğini ve hiç hareket etmemem gerektiğini söyledi. Zaten biliyordum 🤣 Neyse iğne yapıldı benim canım o kadar azdır ki asla acımadı sinek ısırığı gibiydi. Daha sonra hemen uyuştum sonda ondan sonra takıldı. Doktorum geldi nasılsın vs derken anestezi hemşiresi dedi ki ben insan kandırmayı sevmem başlayınca söyleerim tamam dedim👊🏻 O arada ne bir cekişme ne de yanık kokusu hiç bir şey hissetmedim. Sadece doktorum deneme yapcam bakalım hissediyor musun dedi. O arada bi ses duydum minicik bi ağlama sesi o kadar cılızdı ki başımdaki doğum saate 14.38 dedi 😭 ben şok.. Oğlumu gösterdiler bana tam anlamıyla göremedim inanın sonra yanağıma koydular ama saniyelik hemen getirdiler ameliyathane soğuk diye. Sonrası 5 dakika gibi geldi ve çıktım. Eşim diyor ki Kuzey’den 40 dakika sonra çıktın. Asla inanmıyorum 🤣🤣 Ağlayarak girdim gülerek çıktım herkes kapıda ağlıyor beni görünce rahatladılar. Neyse odaya geçtim 10 dakika sonra oğlumu getirdiler . Kucağıma aldım inanın böyle muhteşem bir şey yok. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sürekli bu şekilde dua ediyorum . Hamişlerimizde sağsalim alsın kucaklarına meleklerini.🤲🏻 Çok uzun oldu sanırım kısa keseyim. Asla kimseye inanmayın! Kendinizden başka kimseye . İlk önce kendinize inanın ben yaparım diyin. Karnıma sadece 1 kere bastırdılar, canınız yanıyor evet ama asla abartıldığı gibi değil. Karnıma ağırlıkta koydular. Saat 11/12 gibi kaldırırız dediler ben erken kalkmak istedim. Çünkü biliyordum ki yürümek iyi gelecek ‘ hemşireye rica ettik 9.30 da geldi ve ilk önce sondayi çıkaralım dedi gerçekten kendinizi asla sıkmayın serbest bırakın hafif öksürün ve bitti.. ben asla anlamadım . Daha sonra kalktım ayağa direk karşıya bakarak ve yaramı tutarak samimi söylüyorum bakın abartıldığı gibi değil derin derin nefes alarak çok kolay atlatabiliirsiniz. Daha sonra bol bol yürüyün sonrasında zaten toparlanıyorsunuz çok şükür. Unutuyorsunuz herseyi o meleğe bakarak 🤲🏻💙
Mutlaka 2si1 arada alın yanınıza bol bol ve için! Acayip faydasını göreceksiniz.
Bol bol su için ve ne olur korkmayın sütüm gelmez mi acaba diye. Geliyor Rabbim çok güzel veriyor sabrını kolaylığını.. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama sayfalarca yazmak isterim ne yalan söyleyeyim 😊
sormak istedikleriniz varsa nuyrun sorun . Herkese hayırlı akşamlar 🥰🥰😍😇