Buse-yurt Kızlar 24 Mart’ta son adet tarihim 29 nisan da beta değerim 482 çıktı bugün tekrar test yaptırdım 4048 çıktı sonuç adete göre 6 haftalık yani değer normal mi? Fikriniz var mı?
bebegim_28 Buse-yurt çok normal canım 1 hafta sonra gidersen kalp atışını da duyarsın bence bem 7 haftalıkken duymuştum
Aynurr16 Buse-yurt benimde 21 mart son tarih bu pazartesi günü beta 16888 çıktı nasıl oluyor anlamadım pek fark yok aramızda
Buse-yurt Aynurr16 ikiz olma ihtimali biraz yüksek sanırım haftana göre fazla gibi değerin. Sordun mu doktora?
Aynurr16 symslmz valla hiç bilmiyorum aile hekiminde yaptırdım ilk doktor randevum yarın ozaman belli olucak
symslmz Benim de son adet tarihim 8 nisan pazartesi 271 çarsamba ise betam 506 cıktı galiba 4+2 oluyor normal mi sizce iki günde bir ölçtürmeli miyim
ygmurnurd Tugbaaa0909 canim ikiz olma ihtimali varmı çok yüksek çıkmış maşallah benim 899 cıktı 4.5 haftalik olduğum halde ama bugünkü degerimi bilemem pzt baktirmistim seninkisi baya baya yuksek
Tugbaaa0909 ygmurnurd tek kese göründü canım 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicez o zaman belli olur inşallah şuan ikiz ayrı kese yok